Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mikor kell víz napot tartani?...

Mikor kell víz napot tartani? Ha ezt a napot kihagyom az nagy baj?

Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem baj, föleg attól is függ hány éves vagy, legyen meg a gyümölcsnap, viznapot én is kihagytam és fogytam 16 kg -ot.
2008. szept. 24. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én végig csináltam a 90 napost víz-nap nélkül, és 12 kilót fogytam. Próbáltam, de nem akartam kikészülni azon a napon. Néha addig jutottam, hogy délig bírtam vízzel, utána gyümit ettem. Amúgy havonta kelle csinálni, a gyümölcs-nap után.

Ja, arra vigyázz, hogy utána ne hízd vissza, mert persze ez is visszajön, ha utána zabálsz. Én a 90 nap után úgy csináltam, egy hónapig, hogy reggel gyümi, ahogy kell, és a többi étkezésben rendesen ettem, nem szétválasztva. De néha beiktattam 1 gyümölcs-napot.

2008. szept. 25. 07:39
 3/4 anonim ***** válasza:
én hetente becsületesen betartottam a viznapot, de az egyik ismerosom nem volt ilyen eltökélt, neki mondtam, hogy csak havonta egyszer tartson viznapot, ugy is fogyott, nem baj.
2008. szept. 25. 12:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
2008. szept. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!