Középsulis vagyok, és fogyózni szeretnék, viszont szendvics, keksz, joghurt, sajtosbagett ezek mind szén-hidrátot tartalmazó vackok, ezen kívül mit vihetnék suliba hogy ezeket mellőzni tudjam?
Imádom a zöldségeket, gyümölcsöket, de szüleim azt mondják nincs mindig a drága zöldségre pénz, ezért mindig kenyeret, zsemlét megveszik mellé krémsajtot és ebből kell gazdálkodnom. Néha vesznek szalámit, de attól undorodom, mert utána néztem miből van :S
Szóval én a zöldség és a gyümölcsöt nagyon szívesen enném, de anyukám nem engedi.. nem az egészséges étkezést, hanem ezek megvásárlását...
Mit csináljak most?
154 cm magas vagyok, 60 kiló.
Min. 5-6 kilótól megszeretnék szabadulni, ami nem sok, de talán nehezebb lesz leadni, mint gondoltam :) hisz nem vásárolhatok egészséges ételeket....
Köszönöm a segítséget :)
Remélem hamarosan lefogyok. Bár nem sok ez a 5-6 kiló, de ezért is megkell dolgozni rendesen :)
Viszont, nem valami egészséges érettségi előtt ennyire kiéheztetni magam (szerintem..)
Én ezen teljesen ledöbbentem már ne haragudj! A szüleid megveszik a beteg nagymamádnak a zöldséget, és a gyümölcsöt, te tőled meg megvonják mikor fejlődésben lévő kamasz vagy? Érdekes meglátásúak mit ne mondjak... Egyébként a kenyér, és a krémsajt helyett simán beleférne 1 kiló almát, vagy banánt, vagy akármilyen mirelitzöldséget venni.
Talán a krémsajt helyett ha van otthon más sajt akkor csinálhatsz egészségesebb változatot : reszelt sajt, fűszerek, sima joghurt keverékéből. Már ebben is kevesebb zsír lenne. Vagy próbálj a zsebpénzedből venni iskolába menet egy almát, vagy akármit amit tízórainak ehetsz a kenyér helyett. A sajtos bagett se rossz megoldás még mindig jobb mint a fehér kenyér sajt kombináció.
Most hogy jönnek a szép idők próbálj meg naponta lemenni futni, sportolj, mozogj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!