Mennyire lehet diétában panírozott húst enni? Tényleg a panír miatt van a szénhidrát vagy alapból a húsban (gyorsfagyasztott csirkemell)?
Nem, de a panír serkenti az epetermelést, az epe, meg a zsírfelszívódást.
Nem úgy kéne tekinteni, az emberi testre mint valami automatára, hogy amit beledobálsz azt keveri össze aztán az van.
A szerveid ugyanúgy válogatnak mint te magad.
Ez egy előrepanírozott, félkész husi?
Olyat semmiképpen se egyél!
Ha te magad panírozod a normális húst, akkor okés időnként. Gondolom, nem minden nap ezt ennéd :)
Miért ne lenne egészséges a sok zsír? Ezzel azért sokan vitába szállnának, mint ahogy azzal is, hogy egy panírozott húst sok zsírban kell sütni. Sütőben is lehet, minimális zsiradékkal, ha jól tudom.
Gondolom, részben a picike panír (amit nem értek, úgyis sok szénhidrátot eszik egy átlagos fogyózó s a glutén sem riasztja el), részben a sok zsír (normál elkészítés esetén) miatt nem tartják diétába illőnek az ilyesmit...
Én az összetételt nézem, ami kicsit rossz és maga a tökély között változik az én nézőpontomból. A gyümölcsös zabkása pl. nekem nagyon rossz (szinte csupa szénhidrát), persze van, akinek remek és diétásnak van tekintve (azért a mennyiség is nagyon fontos, kinek 3 deka, kinek 20 deka zab s még egy csomó kókusz kell hozzá egy étkezésre).
De kezdek eltérni.
Nos, akit zavar a normál panír, az használjon mást, rengeteg lehetőség van, gabonának sem kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!