Próbáltátok már a 90 napos diétát?
Anya folyton azt csinálja mert csak azt bírja betartani. Szóval valószínűleg nem túl nehéz, de mindig visszaszedi, szerintem hülyeség.
Annyit kell tenni, kizárni (vagy minimalizálni, én inkább kizárom) a lisztes, cukros, olajban sült dolgokat. Ezenkívül bármi jöhet amit csak eltudsz képzelni ami azért annyira nem kevés főleg ha még fantáziád is van. Egyél naponta 5-6x kisebb adagokban, és kezdj el valamit sportolni. Lehet az napi sok sok séta is. Ja és a víz. Régen utáltam. Most se a kedvencem de már a cukros édesítős löttyöket se tudom meginni :D Szóval meg lehet szokni csak először nehéz kicsit
Mindenképp úgy csináld, hogy naponta többször eszel, de KEVESET és inkább az egészséges ételeket válaszd, mivel talán így lesz sikeres a fogyás.
Az evés napirendje nagyban hozzájárul a kilók leadásához, természetesen mellette kell mozogni is valamennyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!