Mennyi lenne a minimum elégetett kalória egy edzés alatt amire már nem lehet azt mondani hogy kevés?
Szia,
Ha kalóriaégetés céljából mozogsz, akkor 350 kalória is elég lehet, ha odafigyelsz az étkezésre is.
Ez azért attól is függ, hogy hetente hányszor mozogsz, és egyéb tényezőktől.
Ha kifejezetten a fogyás a cél, akkor sokkal többet érsz el intervallum-edzéssel. Itt nem kell kalóriákat számolnod, hanem a mozgás intenzitásának az éles változtatása a lényeg. És a zsírégető utóhatáson van a hangsúly. Egy ilyen edzés 20 perc alatt bőven megvan.
Tudom régi kérdés de hátha más is olvassa ezeket mint én.:
Na látom ilyen 250-400 kcal-t írtok vagyis tegyük fel egy átlag ember szintentartása 2000 kcal vagyis edzéssel 2400 kcal kéne.
Ez nekem fura mert nézek sok edzős gyúrós videóst és ezeknek a sokszorosát eszik van amelyik ilyen 4000 kaloriát meg valaki majdnem napi 1 kg csirkemellett és ezért nem értem akkor hogy lehet csak pár száz kcal egy ilyen edzés??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!