Holnap megyünk szülinapra a családdal. Szénhidrát napom lesz. Nagy rontás lenne húslevest enni tésztával?
Tudom, hogy a 90 napos erről szól, de akkor is...
Milyen diéta az olyan, amikor csak szénhidrátot eszel szénhidráttal, fehérjét meg csak elvétve?
Én pont fordítva lennék vele... bár rántott húst nem eszek, max megkérném a házigazdát, süssön ki nekem 1-2 szeletet natúrban, a pörköltből meg csak a húst enném, a nokedlit hagynám ki... de nem vagyunk egyformák...
De hat azt irtak a tinimagazinba, hogy a 90 napis az egy igaz fogyokura.
Az elozo 50 csodamodszer is mind annyira bevalt, ez is befog!
Nem kell kipróbálni, hogy lássuk, egészségtelen és semmibe veszi a test alapvető igényeit. 4 napból 3 szénhidrátnap, hiszen a gyümölcs is főleg szénhidrát a vízen kívül és a keményítő is szénhidrát. 3 szénhidrátnap van, ez eléggé egyértelmű. A testnek pedig az élelmi szénhidrátigénye nulla (attól még nem rossz a szénhidrát, attól függ, mennyi, milyen és kiről van szó, de nem esszenciális), míg fehérje mindennap kell neki s a fehérjeraktárunk mindössze az izom, ha nem eszel eleget, a testnek muszáj izmot bontania... Kényszerű koplaláskor ez van, de ezt csinálni direkt a testünkkel, hónapokig?
S ez csak egyetlen dolog. Sütiket, nokedlit enni és az értelmes ételeket kerülni... Ez nem vezethet jóra, ha fogysz, ha nem.
Mert nyilván lehet vele fogyni, bármivel lehet, ha elég keveset eszel. A koplalással tipikusan egész gyorsan megy, a brutális kalóriadeficit miatt, amin a test tud enyhíteni, de azért marad belőle elég, mégsem tartjuk jó fogyókúrának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!