Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90 napos diétám 23. napján...

90 napos diétám 23. napján vagyok. Van itt aki szintén itt tart vagy pár nap csúszással csinálja? Mik a tapasztalatok? Gondolatokra, benyomásokra lennék kíváncsi így 3 hét elteltével.

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 13:26
1 2
 11/18 anonim válasza:

Nekem ma van a 14.napom. Eddig csak három kiló ment le, sajnos. Mondjuk volt egy napom, amikor kicsit elszúrtam a dolgot, és egyik napról a másikra visszacuppant két kiló.

Nekem igazából az a bajom, hogy délig csak gyümit lehet enni, és már nagyon unom az alma-mandarin-narancs-banán kombinációt, arról nem is beszélve, hogy az almától és a mandarintól ég a gyomrom :/

A gyümölcsnapok pedig kegyetlenek... És nagyon kívánom a sajtot, a sajtot, a sajtot! Meg a sós dolgokat :/

2010. márc. 1. 16:44
 12/18 anonim válasza:

Kedves kérdező!

én kb 4. hete csinálom, msot pontos számot nemtudok.

rólam 5.5 kiló ment le... és közben igyekszem mozogni is egy kicsit hogy ne izom menjen le....

Én a gyümölcsöt regelire már emgszoktam holott régen elképzelhetetlennek tartottam.... a gyümi nap kicsit kegyetlen de kilehet birni.... amúgy 80.8 ról indultam és most 75 vagyok. Számomra az a nehéz hogy sok ételt nem ehetnénk mert tartalmaz egy icipici mást is... gondolok itt húsnapon a töltöttpaprikára... a gómbockábana rizsre vagy stb. amúgy 168 cm vagyok.. és 17.5 éves:)

szerintem jó ez a diéta mert nem koplal az ember egésznap hanem eszik valemennyit mégis fogy:)

2010. márc. 1. 17:19
 13/18 anonim ***** válasza:
57%
Attól hogy sportolsz, nem marad meg az izmod, sőt ha intenzív mozgás még jobban is égeted. Ha gyümölcsnapod van leszarhatod hogy edzel, az izom megmaradásához FEHÉRJE kell, amiből 0 van a gyümölcsben. Az a legnagyobb baj veletek hogy nem tudjátok hogy működik a testetek...Lehet olvasni kellene.
2010. márc. 1. 20:20
 14/18 anonim ***** válasza:
Letelt az első hetem.Első vagyok.Én is unom már a banán-narancs -alma kombinációt:S Pedig még van pár hét,az a kérdésem,hgy regglire esztek gyümit és utána délig már nem szabad ugye?Hány órának kell eltelni a reggeli és az ebéd között?Lehet,hogy Nekem ez volt a probléma múltkor mert 10-11körül még ettem gyümit dél után meg ebédet:SDe olyan nehezn bírom ki reggel 8-12-ig egy szem banánal.Más is van így ezzel?
2010. márc. 1. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Bakker hát egyél valami értelmeset akkor. FOgyás nem egyenlő a koplalással.
2010. márc. 1. 22:26
 16/18 anonim válasza:
én suli melett nem 8kor regelizek hanem viszek kb 2 banánt és egy anrancsot és azt megeszem délelött...aztán ebéd elött 1 órával már ne ehetek gyümit utánna ebéd van:)
2010. márc. 5. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Na ezt jó tudni akkor elég 1 óra szünet a gyümi és az ebéd között.Gyüminap után fehérje nap délig szenvedek a legjobban mert akkor már másfél napja csak gyümölcs az nagyon kegyetlen néha már remegek az éhségtől:S Más is van igy??
2010. márc. 5. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Talán normálisan kellene táplálkozni, de mindegy.
2010. márc. 5. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!