Mért mutat többet a mérleg?
Kicsit furán fogalmaztál "pazsmirigyem van ami alulmüködik": pajzsmirigye mindekinek van, és a bajodat pajzsmirigy-alulmüködésnek nevezik. (Bocs, csak ki kellett javitanom...)
Az, hogy nehezebb vagy, lehet ennek a következménye, de az is lehet, hogy csa a szervezeted vizet raktároz.
Viszont ha pajzsmirigyproblémáid vannak, akkor mindenképpen orvosi tanácsok mellett szabad csak fogyni, mert külöben csak rosszabbodik az állapotod.
Kedves 08:21
Bocs de akkora paraszt vagyok én is, hogy ki kell javítsalak, "külöben" =különben. Bocs csak én sem bírtam ki.
Lehet hogy nem ugyanabban az időben méreckedtél.
Legjobb reggel nagy Wc.után ruha nélkül.Hetente egyszer méreckedj,és használj centit is.
Én megmértem magam mérleggel,és centivel is amikor elkezdtem.Előbb a centi volt látványosabb,a súlyom nem nagyon változott.Most fordítva van.A centi nem változik,kilóban kevesebb vagyok.
Szerintem jó helyre írta, én minden diétát, ami fontos alapanyagokat von meg a szervezettől, butaságnak tartok. Viszont mindenkinek szíve joga, hogy mivel próbálkozik.
Kedves kérdező, ha nő vagy, akkor előfordulhat, hogy egy közelgő menstruáció miatt nő a súlyod, ami szerintem a legtöbb nőnél előfordul, a szervezet ugyanis ilyenkor vizet tart vissza. Ne add fel, pár nap múlva újra elindulhat. Minden fogyásban vannak egy helyben toporgós időszakok, ilyenkor kell még erősebbnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!