Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mért mutat többet a mérleg?

Mért mutat többet a mérleg?

Figyelt kérdés
1 honapja diétázok le is ment 5 kilo de most többet mutat a mérleg pedig fojtatom a diétát de nem sportolok a nadrágomon érzem hogy lötyög lehet hogy vissza hiztam ?
2010. febr. 22. 06:55
 1/8 A kérdező kommentje:
azt elfelejtetem irni hogy pazsmirigyem van ami alulmüködik
2010. febr. 22. 07:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit furán fogalmaztál "pazsmirigyem van ami alulmüködik": pajzsmirigye mindekinek van, és a bajodat pajzsmirigy-alulmüködésnek nevezik. (Bocs, csak ki kellett javitanom...)

Az, hogy nehezebb vagy, lehet ennek a következménye, de az is lehet, hogy csa a szervezeted vizet raktároz.

Viszont ha pajzsmirigyproblémáid vannak, akkor mindenképpen orvosi tanácsok mellett szabad csak fogyni, mert külöben csak rosszabbodik az állapotod.

2010. febr. 22. 08:21
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 08:21

Bocs de akkora paraszt vagyok én is, hogy ki kell javítsalak, "külöben" =különben. Bocs csak én sem bírtam ki.

2010. febr. 22. 08:27
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
ma 08:27-es: az elsö vagyok, és tökéletesen igazad van, de - hidd el - csak gépelési hiba volt...
2010. febr. 22. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy nem ugyanabban az időben méreckedtél.

Legjobb reggel nagy Wc.után ruha nélkül.Hetente egyszer méreckedj,és használj centit is.

Én megmértem magam mérleggel,és centivel is amikor elkezdtem.Előbb a centi volt látványosabb,a súlyom nem nagyon változott.Most fordítva van.A centi nem változik,kilóban kevesebb vagyok.

2010. febr. 22. 08:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az egész diéta baromság és egészségtelen. A fogyás alapja a szénhidrát csökkentése és a kiegyensúlyozott táplálkozás. A gyümölcsnapot rengeteg gyümölcscukrot eszel, miközben fehérje egy szál se, a szénhidrátnapot meg ne is említsem ugye, jó nagy löket a hasnyálmirigyednek, miközben igazán táplálót (fehérje, vitamin, rost) nem viszel be.
2010. febr. 22. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Utolsó te biztosan jó helyre írtál? Szerintem fröcsögj ott, ahol legalább témába vágsz.
2010. febr. 22. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jó helyre írta, én minden diétát, ami fontos alapanyagokat von meg a szervezettől, butaságnak tartok. Viszont mindenkinek szíve joga, hogy mivel próbálkozik.

Kedves kérdező, ha nő vagy, akkor előfordulhat, hogy egy közelgő menstruáció miatt nő a súlyod, ami szerintem a legtöbb nőnél előfordul, a szervezet ugyanis ilyenkor vizet tart vissza. Ne add fel, pár nap múlva újra elindulhat. Minden fogyásban vannak egy helyben toporgós időszakok, ilyenkor kell még erősebbnek lenni.

2010. febr. 22. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!