Úgy érzem túl sokat eszem és ezert lassan fogyok. Mit tegyek?
"Ez valahogy nekem is eszembe jutott,csak tudod az embernek van étvágya."
Tehat ha szarnod kell a buszon, akkor odafosol egy ures szekre? Nem? Eeeeeerdekes...Ha azt meg tudod allni, akkor a kajalast miert nem?
Egybkent pedig nem baj ha sokat eszel, nyilvan ha nem szemetet hanem a celodat szem elott tartva megfelelo mennyisegu es minosegu tapanyagot viszel be, valamit MOZOGSZ, EDZEL!
Semmi gond nincs a lassú fogyással. Többnyire én is túl sokat eszem, úgyhogy nem fogyok. Na ez a gond :)
Nos, csak mert étvágyad van, még nem kell enni, az éhséget megértem. Bő egy évig stagnáltam, mert kalóriadeficitben pokolian éhes voltam, én pedig ha éhes vagyok, eszem s ezen nem kívánok változtatni. Van, aki éhezik és kész, én életmódot váltottam, újra. Nekem a kevés szénhidrát, kicsi evési ablak (a nap zömében nem eszem) és még odafigyelés kell, hogy ne szálljak a kalóriákkal észrevétlenül.
Kísérletezni kell s az ember rájön, mit érdemes ennie. Ha nagy térfogat kell, jó, ha abban sok a zöldség, pl.
8 kommenten keresztül egyik baromagyú sem volt képes felvilágosítani a kérdezőt, hogy nem a kaja mennyisége, hanem a minősége határozza meg, hogy hízunk, vagy fogyunk? Egyél kevesebbet... gratulálok. Egyél kevesebbet, ha izomból akarsz fogyni, és ezzel párhuzamosan a zsírod leadását is meg kívánod nehezíteni. Alig esztek, és csodálkoztok, hogy még mindig szarul néztek ki. Nem gyanús ez egy kicsit? A bögrés módszert is pont ezért el lehet felejteni.
Kérdező: egy találós kérdés. A szénhidrát a zsírhoz kell, a fehérje az izomhoz. Nagyon lesarkítva. A 90 napos diétában pedig van 1 fehérjenapod, és 3 szénhidrát(a gyümölcs és a keményítő is szénhidrát). Vajon mi fog történni? Mindent megteszel, hogy magadon tartsd a zsírrétegedet, viszont alóla az izomzatot lefogyod. Ezzel egyrészt azt éred el, hogy csökken a szervezeted kalóriaigénye, tehát a meglévő zsírtól is nehezebb lesz majd megszabadulni, másrészt meg minél kisebb rajtad az izomtömeg, annál rosszabbul nézel ki. A nők formáit is az izomzat adja. A divatos "alakformálás" kifejezés az izomtömeg növelését jelenti, csak nem nevezzük így, mert akkor a sok pi.csa egyből arra gondolna, hogy testépítővé fog változni.
Mit csinálj? Hagyd a pi,csába ezt a förmedvényt, és kezdj el egy normális, biológiailag megalapozott diétát. Mondjuk szálkásító diéta, vagy jó a paleó is, de a ketogénnel is próbálkozhatsz. De mindenek előtt olvass el pár biológia könyvet, hogy ne legyél olyan sík idióta, mint az itt válaszoló emberkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!