A 90 napos diéta lebontja az izmot?
Lehet mellette hízni és akár izomzatban gyengülni, fogyni. De aki eleve edzetlen, nincs érdemleges izomzata az már nem nagyon fog izmot veszteni, az átlag embereknek (főleg az eleve rosszul táplálkozó, nem sportoló csajoknak) így már veszíteni sem nagyon tudnak.
De ha a rossz minőségű táplálkozás még erős kalória csökkentéssel is párosul, akkor lehet még gyengülni, később zsírban még lehet hízni.
Nem a diéta bontja le, hanem a tápanyaghiány, ami kialakul miatta. Nem egy kiegyensúlyozott étkezési forma, a víznap koplalás, sokan a gyümölcsnapon is koplalnak, sok a gyors szénhidrát, fehérje viszont kevés.
Normál, vegyes étrend kell, amit életed végéig tartani tudsz, mellé mozgás.
Fogyni szeretnél? mert akkor bőven elég az is ha 3 hétig nem eszel semmit csak iszol nagyon sokat.(Teát,vizet)Én is ezt csináltam, a kúra végére elég sokat fogytam.Ha úgy gondolod nem bírnád ki a 3 hetet akkor csinál egy hétig utána egy hétig salátákat eszel utána megint egy hét és ezt 3x.
Nem kell hülyének nézni nem fogadásból csináltam,nem akarok anorexiás lenni csak volt egy nagy motivációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!