90 napos diéta + cigareta. Bejöhet igy az elmééélet?
Jelenleg 110kg vagyok. 17 éves fiú jártam edzeni, fekvenyomás ment is 70 el.
Hétfőn kezdem a 90 napos diétát, + mellette cigarettázok lassan 1 hónapja.
Mennyi fogyásra számítsak?
5 hónap alatt visszahuzódhat a bőröm? annyira nagyon nemvagyok kövér csak azért látszik..
+
Mellemről szeretnék fogyni mert idegesítően nagy.
Tippek?
Bocsi ne haragudj hogy leszóllak...
te ritka nagy hülye vagy. Elhiszem hogy fogyni szeretnél, és jó is hogy elhatároztad magad, de ezt a dohányzás dolgot úgy felejtsd el ahogy kitaláltad.Gondolom az anyagcsere gyorsító hatása miatt kaptál rá. De azért nyugodtan belegondolhatnál abba is hogy annyit az egész se nem használ,se nem ér, hogy nekiállj tönkreba**ni a tüdődet, plusz elsárguljanak és romlásnak induljanak a fogaid..
Az edzés egy jó dolog...
De ne a nagy súlyra menj, hanem arra,hogy szabályosan végezd a gyakorlatokat, és sokat ismételj.
Ha nagy darab vagy, és zsírt akarsz égetni, akkor neked aerob mozgásra van szükséged. Ez kb. 40 percig tartó monoton közepes intenzitású mozgás...
ez eleinte jelenthet gyors sétát,majd ahogy egyre inkább bírod a mozgást, lehet kocogásra váltani.. de fontos hogy minél több ideig csináld, ugyanis a szervezeted nem egyből a zsírokhoz nyúl mint energiaforrás, az majd csak olyan 20perc után következik be.
A súlyzózást iktasd be az edzésbe, de ne azon legyen a hangsúly.Viszont tényleg hasznos, zsírt égetsz azzal is 2 edzés között.
Egyelőre ennyi.. ja és no édesség(de legalábbis minimális,ha fogyni akarsz), no cukros lötyis szar, hús hússal zöldség zöldséggel, és rizs, főleg edzés előtt.
Bocsi a leszólásért, mert én speciel bírom a macis pasikat, de ez a cigi téma idiótaság.. :)
Ezt olvasgasd, hogy ne legyél síkhülye...
Szia!
A cigi egy hatalmas nagy hülyeség. Még nem régóta szívod, úgyhogy talán könnyen abba tudod hagyni. Én is dohányoztam-elég sokáig-büdös volt tőle szám, a kezem, a bőröm. Egészségtelen és ráadásul drága is. Nem ezzel fogsz a lányoknak tetszeni, és nagyfiúnak sem látszol tőle. Szerintem hagyd abba.
Én is hétfőn kezdtem el a 90 napos diétát és már 2 kilót fogytam. Csak számold ki: 1 hét/ 2kg, 1hó/8kg, 90nap/24kg.
A 110 kg nem olyan nagy súly, hogy ne tudna a bőrőd visszahúzódni (még fiatal és rugalmas).
Az edzés nagyon jó dolog, ha mellből szeretnél fogyni, csinálj olyan gyakorlatokat, amely a mellizmot ertősíti.
Remélem segítettem! Szia.
És melyik napon eszed a cigarettát?? :D csak arra figyelj oda, h amelyik napra sorolod, mindig csak aznap eheted, különben nem hat a diéta XD
Komolyra fordítva, csak az egészségedet károsítja, a diétádhoz semmi köze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!