Hogy tudnék úgy lefogyni, hogy gyorsan is legyen, de csíkok ne legyenek?
Hogy tudnék úgy lefogyni, hogy gyorsan is legyen, de csíkok ne legyenek?
A válasz: sehogy.
Figyelj én nem tudom, hogy ez megnyugtat-e, de nekem 14 éves korom óta vannak terhességi csíkjaim, pedig soha nem voltam kövér, csak kamaszkoromban sokat nyúltam. Gimnáziumban sajnos a mozgásszegénység miatt, felszaladt néhány kiló, 176 cm-hez 70 kg voltam. Egy nyár alatt leadtam 5 kg-ot, a csíkok persze a mai napig megvannak, csak sokkal halványabbak, alig lehet őket észrevenni.
Tehát ezek miatt a csíkok miatt nehogy már ne kezdj el újra mozogni! Gondolj arra, hogy milyen jól érezted magad vékonyabban, és milyen jó volt sportolni, mozogni!
szia!
Én is pécsi egyetemista vagyok (bocs, nem fiú )
Nekem is le kéne dobnom pár kilót most.
Ha gondolom összefoghatnánk,biztos kitalálunk valamit.Együtt minden könnyebben megy :) Nem tudom hova jársz,de ha érdekel írj privit és megbeszéljük!
Ja és nagyon tudom ajánlani a Táncoló Egyetem show és musical tánc nevű kurzusát brutálisan jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!