Ha 90 napos diéta szerint étkezem és heti egy szabadnapot tartok, mit érhetek el?
Figyelt kérdés
Nekem az is elég, ha csak nem hizok, persze azt se sajnálnám, ha lemenne egy-két kiló. De mivel tényleg csak pár kilóról lenne szó, ezért gondoltam, hogy tarthatok egy szabadnapot.2010. jan. 24. 13:49
1/3 anonim válasza:
És azon az egy napon gondolom összevissza ennél mindent...:) Igy nincs értelme az egésznek. A 90 napos amúgy sem súlytartásra van kitalálva. Illetve ha a 90 nap után nem szeretnéd vissza hizni a leadott kilókat ajánlott nem nagyon váltani. Szerintem egy hülyeség!
Életmódváltással, mozgással lehet tartós eredményt elérni. Mondom én aki mindent kipróbált (köztük a 90 napost is), és 1 éven belül az összeset vissza hiztam.
3 hete próbálkozom , változtattam az étrendemen,fontos, mit , mikor és mennyit eszel + mindennap mozgás és tuti a siker.
Súlytartásra vagy 1-2 kiló leadásához elég ha odafigyelsz mennyit és mikor eszel és tornázol.
2/3 anonim válasza:
Annak így semmi értelme. Egyébként mindenben egyetértek az elsővel. A lényeg az életmódváltás. Én is kipróbáltam a 90 naposat, de nekem nem jött be. Eszek szinte mindent, csak nem mindegy mikor. Délelőtt szénhidrát, délután fehérje, zöldség, gyümölcs. Heti 3x 2 órát edzek, és naponta legalább 3 liter vizet iszom. Sokkal jobban érzem magam, energikus vagyok. Soha nem zabálok be, és ez tök jó, mert nem leszek nyomott. És még fogyok is.
3/3 anonim válasza:
Simán tarthatsz szabadnapot. Anyám is úgy fogyott le, pedig neki minden szombat szabadnap volt. Ha ő 50 évesen le tudott vele fogyni (nulla mozgással, meg ugye menopauza után már az anyagcsere is lelassul), akkor neked is sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!