Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen edzéssel "tarthatom...

Milyen edzéssel "tarthatom meg " a cicimet?

Figyelt kérdés
90napozom,és csak egy dolgot sajnálok,hogy kisebb lesz a cicim:) írjatok pár olyan torna gyakorlatot amivel legalább a feszességét megtarthatom!:D:D
2010. jan. 15. 00:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Engem ne anyázzál te mocskos kis féreg!60kg -al nem érzem magam tehénnek!Nem lóg a mellem.CSAK ZAVAR,HOGY KISEBB LETT.ÁLLÍTOM JOBBAN NÉZEK KI MINT TE VALAHA IS FOGSZ.:D

Most szálltál le a futógépről?Hát akkor te már nagyon kemény vagy!Nekem ne osszad bazz !Te szégyen....

Bár csináld,legalább lejáratod magad,hogy ilyen gyenge az idegrendszered,ha már csak ennyitől besokaltál.xdxdBiztos a sok futás....:D:D Am meg napi 2órát sportolok szóval ne akard már megmagyarázni,hogy te mennyivel jobb vagy itt bárkinél is....

2010. jan. 16. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"napi 2 órát sportolok"

"60 kiló vagyok"

"nem lóg a cici"

"jobban nézek ki, mint te"

Akkor mi a francért kell 90 napos diétázni????

Egyébként, ha az első és az utolsó állításod igaz lenne, már rég fitness-modell vagy fitt-forma versenyeken kellene indulnod, mert ez rájuk igaz.

Ezt pedig onnan tudom, hogy én versenyzőket készítek fel, ismerem a módszereiket (ez a munkám)

Érdekes, egyikük sem tart 90 napos baromságot, mint te.

2010. jan. 16. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Akik a 90 napos diétás kérdésekre olyan okosságokat írnak be,hogy csak edzéssel lehet egészségesen fogyni,eszükbe se jut,hogy mondjuk egy 100 kilós embernek osztják az észt,aki az első lépés után kitöri a bokáját,és tönkreteszi az ízületeit. A 90 naposba általában nem 5-6 kilóval küzdő emberek fognak bele,hanem olyanok akik,10,20,sőt 50 kiló súlyfelesleggel szenvednek. Szóval akik az ilyen bölcsességeket beírogatják,talán jobban tennék,ha befognák a szájukat.

Amúgy a cicit növelni tornával nem lehet.A zsírt hiába edzed. Ha a mellizmodat növeled csökkenni fog még pluszba.De szerintem ez megfizethető ár a szép alakért és az egészséges életmódért,nem?

2010. jan. 16. 21:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Te egy iszonyat buta ember vagy!!!:D Amúgy meg miért ide jársz fényezni magad?Mert te nagyon tökéletes vagy meg ilyen meg olyan dolgokat csinálsz és ilyen meg olyan emberekkel foglalkozol!Ez itt szerintem senkit nem érdekel.És ne azzal foglalkozz,hogy én mi lehetnék.Diétázni meg akkor fogok amikor csak kedvem tartja.Nem akarok szupermodell lenni csak jól akarom magam érezni .Amit te nem fogsz soha ,mert mindig itt fogsz ülni és azt várod,hogy vajon ki az aki beszól és ki az akinél menő lehetsz a hülye dumáddal.Engem nem vettél meg.De azért köszi.És ha továbbra is kedved van itt járatni magad akkor hajrá!Mekkora vicc vagy...Keress barátokat vagy vegyél kutyát!!!Vagy dolgozz,azt úgyis szereted:D
2010. jan. 17. 02:27
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha jól emlékszem, nem azzal kezdtem, hogy Én mi vagy ki vagyok !

Kb a 3. postban említettem meg, mert már annyira égetted magad, hogy szerettelek volna leállítani.

Már látom, hogy kár veled szóba állni...szánalmas egy némber vagy.

ui:

NE vegyél kutyát és NE keress barátokat, mert ezt a stílust senki sem venné jó néven tőled.

Szerintem legyél öngyilkos !

:-)

2010. jan. 17. 15:08
 16/16 A kérdező kommentje:
Istenem milyen szánalmas vagy.....xdxdxdxd
2010. jan. 17. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!