Milyen edzéssel "tarthatom meg " a cicimet?
Engem ne anyázzál te mocskos kis féreg!60kg -al nem érzem magam tehénnek!Nem lóg a mellem.CSAK ZAVAR,HOGY KISEBB LETT.ÁLLÍTOM JOBBAN NÉZEK KI MINT TE VALAHA IS FOGSZ.:D
Most szálltál le a futógépről?Hát akkor te már nagyon kemény vagy!Nekem ne osszad bazz !Te szégyen....
Bár csináld,legalább lejáratod magad,hogy ilyen gyenge az idegrendszered,ha már csak ennyitől besokaltál.xdxdBiztos a sok futás....:D:D Am meg napi 2órát sportolok szóval ne akard már megmagyarázni,hogy te mennyivel jobb vagy itt bárkinél is....
"napi 2 órát sportolok"
"60 kiló vagyok"
"nem lóg a cici"
"jobban nézek ki, mint te"
Akkor mi a francért kell 90 napos diétázni????
Egyébként, ha az első és az utolsó állításod igaz lenne, már rég fitness-modell vagy fitt-forma versenyeken kellene indulnod, mert ez rájuk igaz.
Ezt pedig onnan tudom, hogy én versenyzőket készítek fel, ismerem a módszereiket (ez a munkám)
Érdekes, egyikük sem tart 90 napos baromságot, mint te.
Akik a 90 napos diétás kérdésekre olyan okosságokat írnak be,hogy csak edzéssel lehet egészségesen fogyni,eszükbe se jut,hogy mondjuk egy 100 kilós embernek osztják az észt,aki az első lépés után kitöri a bokáját,és tönkreteszi az ízületeit. A 90 naposba általában nem 5-6 kilóval küzdő emberek fognak bele,hanem olyanok akik,10,20,sőt 50 kiló súlyfelesleggel szenvednek. Szóval akik az ilyen bölcsességeket beírogatják,talán jobban tennék,ha befognák a szájukat.
Amúgy a cicit növelni tornával nem lehet.A zsírt hiába edzed. Ha a mellizmodat növeled csökkenni fog még pluszba.De szerintem ez megfizethető ár a szép alakért és az egészséges életmódért,nem?
Ha jól emlékszem, nem azzal kezdtem, hogy Én mi vagy ki vagyok !
Kb a 3. postban említettem meg, mert már annyira égetted magad, hogy szerettelek volna leállítani.
Már látom, hogy kár veled szóba állni...szánalmas egy némber vagy.
ui:
NE vegyél kutyát és NE keress barátokat, mert ezt a stílust senki sem venné jó néven tőled.
Szerintem legyél öngyilkos !
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!