Milyen edzéssel "tarthatom meg " a cicimet?
A mell az a testömegedtől függöen növekszik
hogy ha testesebb avgy 1 picit a melleid nagyobbak, de ha sovány, akkor viszont kisebbek...
Nyugi, nem fog lefogyni a melled.
A mell színtiszta zsírszövet....
Mivel a 90 napos baromságoddal egy deka zsírt nem fogsz leadni, így legalább megmaradnak a cicik
:-)
Az első beíró helyesen mondta : a melleid szírszövetből és tejmirigyekből állnak, anatómiailag az emlő MÖGÖTT helyezkedik el a mellizomzat, amit ha erősítesz, nem az emlődet erősíted vele...
Mivel az edzés is zsírégető hatású, erőteljes tornagyakorlatokkal méginkább a melleid csökkenését serkented.
Sajnos, azt tudnod kell, hogy fogyókúránál először a melleink tűnnek el, mert a szervezet itt halmozta fel a tartalék zsírokat. Ha a tartalékot kezdi fogyasztani a szervezet, akkor ez a mellünk lesz!
Annyit tudsz tenni, hogy majd a fogyókúrád UTÁN, ha elérted a számodra megfelelő testsúlyt, akkor kezdj egy "mellnövelő kúrába"!
Ez a mellnövelő kúra abból áll, hogy fitoösztrogénekkel serkented a szervezeted a mellnövelésre. A fitoösztrogének a bevitt zsiradékokat a melleidbe raktározzák majd el, anélkül, hogy meghíznál (serkentik a nőies alak kialakulását).
Ilyen fitoösztrogének pl. a SZÓJAVIT FORTE kapszula vagy a BEAUTY BREAST kapszula, vagy a GÖRÖGSZÉNAMAG kapszula vagy tea... Ezek mind bevált mellnövelő szerek!
SZÓJAVIT FORTE BEAUTY BREAST GÖRÖGSZÉNAMAG kapszula!!!! Ti ebben hisztek????
Szerintem a Tojáslevendula, Kókusztejilibisz,Fikuszbikusz, Idiotus Tabletusz ezekk a legjobbak :D
Hát, sajnos onnan is fogsz fogyni. :( Én is ezzel bajlódtam sokat, hogy fogyózzak-e vagy sem, de nekem csak 4-5 kiló fölöslegem volt. Amikor leadtam, a mellemből is ment le, kisebb lett, de az "állaga" ugyanolyan jó. :)
Amúgy ezt találtam a neten, nem tudom, hogy igaz-e, de több oldalon is ilyesmit írtak:
"Állítólag, ha 1 kg-t felszedsz, a melled 20 grammal gyarapodik. Fogyás esetén viszont értelemszerűen a mell súlya csökken. Ha tehát 10 kg-t lefogysz, akkor az a melled esetében 20 dkg súlycsökkenést jelent. Ez nagyon sok, hiszen egy átlagos mell kb. 40 dkg-t nyom. A fogyás-hízás miatt a mell bőre túlságosan „kitágul”, tehát petyhüdten lógni kezd."
Ha lefogytál már 90 napos baromságoddal, akkor mi a jó anyádért fogyózol már megint, te buta tehén?!
(én először normálisan válaszoltam, nem tehetek róla, hogy annyira korlátolt vagy, hogy nem fogadod el az igazságot)
Egyébként, ha már itt tartasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz SOHA TÖBBÉ jól kinézni, éspedig a hozzáállásod miatt.
Az hogy én bunkó vagyok, az csak neked szól, mert csak az ilyen gyökereknek szól a bunkóságom, aki velem normális, azzal én is az vagyok.
Amúgy ebben a pillanatban szálltam le a futógépről, amikor is azt kell olvasnom, hogy egy lusta lógócsöcsű tehén, akinek még segíteni is akartam, símán leugat !!!!
Mivan bazzmeg, reklám van a Maúnikasóban ? Vagy agyadra ment a Győzike, vagy mi?
Takarodj edzeni te szerencsétlen, vagy húzzál magadra valami nagy zsákot és törődj bele, hogy így jár aki lusta és buta egyszerre!!!!
A többiektől elnézést kérek, de felidegesített ez a szerencsétlen.
19:58-nak:
Kicsit nagyon dúrva voltál vele de a lényeget összfoglaltad.
A kérdezőnek: Tényleg csak akkor fogyhatsz eredményesen ha edzel. ez mindig beválik mellékhatása (ha nem viszed túlzásba) nincsen és egészséges jól bevált módszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!