Juj, most elrontottam? Egy haspók vagyok.
Keményítő napom van.Szépen kisütöttem 8 krumplit a sütőben,hogy majd elmajszolom,de egy ültő helyemben betömtem az egészet.Tudom,hogy sokszor,keveset kell enni,de nekem az csak nyűg,úgy értem,nem bírok egész nap enni.Inkább 2X-3X nagyobb adagot. Ha ez Nekem nem okoz éhséget,és kényelmesebb,mint sokszor kicsit enni,akkor folytathatom így?
U.I.:Aki nekiáll pocskondiázni a diétát,azt csúnyán le fogom pontozni,és a többi,normális válaszadó is.
Szerintem igaza van az elöző hozzá szolónak.
amugy meg senkit nem érdekel hogy lepontozol. mert itt nem arról van szó hanem hogy értelmes választ adj.
Nagyon jól csinálod! De a legjobb ha egyszerre eszed meg! Naponta egy étkezés! És van egy nagyon jó titkos zsírégető recept, amerikai szupertitkos laboratóriumban kísérletezték ki, és minden élsportoló ezt használja!
Lefekvés előtt keménytítő napon libazsíros fehérkenyér, fehérje napon libatepertő, illetve bármelyik napon éjjel kelj fel, és egyél meg 2-3 banánt, és egy üveg mézet! Mártogasd, és fogyjon el mind! Iszonyatosan durván jól fogsz kinézni!
Sok sikert!
Félreértetted a dolgot
Nem ötször kell enned kisebb adagokba, hanem a 3 főétkezés+ 2 v 3 " snack " ami nasst jelent. Persze nassoláskor érdemes odafigyelni, hogy zöldségről és gyümölcsről, illetve maximum egy marék dióról vagy magról legyen szó. A főétkezés során nyugodtan ehetsz húst zöldséggel, de őszintén a krumplit meg a kenyeret nem ajánlom
Tudom, hogy a magyarok 90%-a el sem tudja ezt képzelni, de ameddig fogsz addig ezt igy kell csinálni, hogy helyreálljon a tökéletes testsúly, mert sajnos ha duci vagy akkor nem égeted eléggé a kalóriákat, szóval érdemesebb kivárni azt a pár hónapot és azután krumplizni, de csak mértékkel !
Egyébként észre fogod venni, hogyha sokat edzel akkor a krumpli csak megneheziti a dolgod, mert puffadtabbnak fogod magad érezni és úgy már nem lesz kellemes mozogni. Hidd el, egy adag párolt zöldség hallal vagy valamilyen vékony hússal sokkal jobbat fog tenni az egészségednek, estére meg válassz valami könnyűt ! Remélem,hogy legalább egy kicsit segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!