Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Juj, most elrontottam? Egy...

Juj, most elrontottam? Egy haspók vagyok.

Figyelt kérdés

Keményítő napom van.Szépen kisütöttem 8 krumplit a sütőben,hogy majd elmajszolom,de egy ültő helyemben betömtem az egészet.Tudom,hogy sokszor,keveset kell enni,de nekem az csak nyűg,úgy értem,nem bírok egész nap enni.Inkább 2X-3X nagyobb adagot. Ha ez Nekem nem okoz éhséget,és kényelmesebb,mint sokszor kicsit enni,akkor folytathatom így?

U.I.:Aki nekiáll pocskondiázni a diétát,azt csúnyán le fogom pontozni,és a többi,normális válaszadó is.

2010. jan. 12. 16:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem mióta csinálod és mennyit sikerült fogynod?
2010. jan. 12. 16:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ne haragudj de 8 krumpli az elég sok. jól kitágítod a gyomrod ha ennyit eszel egyszerre és ezért kell mindig több kaja mint amennyi valójában elég lenne. szerintem mindenképp gyakorolj önkontrollt és oszd be 4-5 kis adagra.
2010. jan. 12. 16:18
 3/13 anonim válasza:
62%

Szerintem igaza van az elöző hozzá szolónak.

amugy meg senkit nem érdekel hogy lepontozol. mert itt nem arról van szó hanem hogy értelmes választ adj.

2010. jan. 12. 16:25
 4/13 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon jól csinálod! De a legjobb ha egyszerre eszed meg! Naponta egy étkezés! És van egy nagyon jó titkos zsírégető recept, amerikai szupertitkos laboratóriumban kísérletezték ki, és minden élsportoló ezt használja!

Lefekvés előtt keménytítő napon libazsíros fehérkenyér, fehérje napon libatepertő, illetve bármelyik napon éjjel kelj fel, és egyél meg 2-3 banánt, és egy üveg mézet! Mártogasd, és fogyjon el mind! Iszonyatosan durván jól fogsz kinézni!

Sok sikert!

2010. jan. 12. 16:33
 5/13 A kérdező kommentje:
7.napom van,és másfél kiló már lement.Lassan,de biztosan haladok a cél felé. Amúgy tudom,hogy 8 krumpli kb. 4 személynek elég,de tegnap csak csontleveslét bírtam inni(valahogy nem kívántam a húst),és mára nagyon megéheztem.Akkor most kezdjem újra,vagy azért folytassam tovább(KISEBB adagokkal:)?
2010. jan. 12. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Mindegy, bárhogy csinálod nagyon jó! Ügyes vagy, csak így tovább!
2010. jan. 12. 16:37
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
utolsó :) na ezért írtam egy másik kérdéshez, hogy az értelmes embereken lehet segíteni aki meg buta azon úgysem tudsz :)
2010. jan. 12. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
17%
Már rájöttem én is... és így nem húzom fel magam :)
2010. jan. 12. 16:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Ha ennyire javíthatatlanul hülyének tartotok,miért nem lehet egyszerűen komment nélkül hagyni a választ?Mindenki aki ilyen irónikus válaszokat irkál be a kérdésekre azt hiszi,hogy marha humoros,és szerintem csak saját magának akarja bizonyítani,hogy "Hű,de okos vagyok!". Elég sajnálatos,hogy valaki csak ilyen bunkó kommenteken keresztül tudja kiélni magát.
2010. jan. 12. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Félreértetted a dolgot

Nem ötször kell enned kisebb adagokba, hanem a 3 főétkezés+ 2 v 3 " snack " ami nasst jelent. Persze nassoláskor érdemes odafigyelni, hogy zöldségről és gyümölcsről, illetve maximum egy marék dióról vagy magról legyen szó. A főétkezés során nyugodtan ehetsz húst zöldséggel, de őszintén a krumplit meg a kenyeret nem ajánlom

Tudom, hogy a magyarok 90%-a el sem tudja ezt képzelni, de ameddig fogsz addig ezt igy kell csinálni, hogy helyreálljon a tökéletes testsúly, mert sajnos ha duci vagy akkor nem égeted eléggé a kalóriákat, szóval érdemesebb kivárni azt a pár hónapot és azután krumplizni, de csak mértékkel !

Egyébként észre fogod venni, hogyha sokat edzel akkor a krumpli csak megneheziti a dolgod, mert puffadtabbnak fogod magad érezni és úgy már nem lesz kellemes mozogni. Hidd el, egy adag párolt zöldség hallal vagy valamilyen vékony hússal sokkal jobbat fog tenni az egészségednek, estére meg válassz valami könnyűt ! Remélem,hogy legalább egy kicsit segitettem

2010. jan. 12. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!