Elkezdtem már többször fogyókúrázni de nem fogytam. Biciklizek és futok rendszeresen emellett tornázok, de nem megy. Gondolkoztam a full blast zsírégetőn, mert van rajtam zsír comb tájékon főleg. Szerintetek?
zsiregetoket felejtsd el, ertelmuk nulla.
Kevesebbet kell enni, ennyi a titok.
Akkor dobd ki a mérleged. Gondolt át mit írtál. Ha nem ettél és nem ittál semmit, és reggelre nehezebb lettél, akkor te valami csoda folytán képes vagy a semmiből valamit csinálni. Teljesen felesleges fél naponta méregetni magad, bőven elég hetente 1-2-szer, különben ráparázol a teljesen normális súlyingadozásra. Mindig reggeli WC után mért, mikor még nem ittál vagy ettél semmit.
Én is ezt mondtam, hogy nem eszek sokat, mikor kövér voltam. Csakhogy az étel mennyiségét nem kilóban és darabban mérjük, hanem kalóriában. Szerintem meglepődnél, ha kiszámolnád mennyit eszel egy nap. Az sem mindegy, hogy mit eszel. A sok szemét bolti kaja rendesen tudja növeszteni az ember seggét.
teljesen jo irja az elozo, az embereknek fogalmuk sincs mennyi kaloria van abban amit megesznek.
Kezdj el szamolgatni, meg fogsz lepodni.
tudom mennyi van benne figyelem..
és de nehezebb lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!