Felraktam már többször is a kérdést, de rendes választ még nem kaptam. Hogyan tudnék meghízni 2hónap alatt 10kg-t?
Szóval sulikezdésre szeretnék meghízni 10kg-t.Nagyon sovány vagyok,szeretnék tőletek tippeket kérni,hogyan hízzak meg.Esetleg valaki valamilyen étrendet javasoln?vagy mit tornázzak,ha mondjuk csípőre és combra szeretnék hízni?NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET,rendes válaszokat adjatok!!!:(
L 163cm.
Esetleg olvasd el ezt hátha segít :)
OK,eszek,meg eddig is ettem,de pl. napi hány kcal-t vigyek be?2500 elég?vagy 2700?
És mit edzek,ha combra szeretnék hízni,meg csípőre?Eddig is köszönöm a válaszaitokat,ment a zöld kéz:)
Szia!
Nutellás kenyér!Na az baromira hízlal,de komolyan én 5 kilót híztam vele tudatosan, én is sovány vagyok. :(
168 cm és 46 kg
attól függ, hogy hány kalóriát vigyél be, hogy hány éves vagy, hány centi és hány kiló jelenleg.
ha ezeket megmondod, segítek.
de mozogni is kell ám a hízásért.
Szia!
10 kg nem kell.
Nekem 162 cm körülivel 55 kg a célom. Jelenleg 50 vagyok. Fél év alatt, főleg stressztől 5 kg-ot fogytam. Akiknek nem ideáljuk a soványság, azok mind megjegyezték, hogy fogytam. :S
Majd segítsünk egymásnak! :)
Én jelenleg odafigyelek, hogy háromszor kiadósan egyek, ezen kívül nassoljak is. Ma ettem két banánt, kávés-Nesquik kakaós-vaníliafagyis valamit ittam, tökmagot ettem. Most vacsorázom, két szelet kenyeret, eleget próbáltam ebédelni, és reggel is két, ugyan kisebb, de két!! szelet kenyeret ettem.
Hát, reménykedjünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!