Felraktam már többször is a kérdést, de rendes választ még nem kaptam. Hogyan tudnék meghízni 2hónap alatt 10kg-t?
Szóval sulikezdésre szeretnék meghízni 10kg-t.Nagyon sovány vagyok,szeretnék tőletek tippeket kérni,hogyan hízzak meg.Esetleg valaki valamilyen étrendet javasoln?vagy mit tornázzak,ha mondjuk csípőre és combra szeretnék hízni?NAGYON SZÉPEN KÉRLEK TITEKET,rendes válaszokat adjatok!!!:(
L 163cm.
# 12 - Bár érdekes megfogalmazás, de lényegében így van. Az inzulinnövekedés vezet hízáshoz, ezért azt kell figyelembe venni elsősorban.
Persze, az élet néha bonyolult. Előfordul, hogy két különböző személy pont ugyanazt csinálja, pont ugyanúgy, és mégis az eredmények különböznek. Ez okozza mindig a csavarokat a tudományban, ezért változik az információ és ezért van az, hogy amit 10 évvel ezelőtt állítottak, az ma már érvényét veszítette.
Ezért van az, hogy elméletileg az inzulinnövekedés hízást okoz, de gyakorlatilag akadnak olyan egyének, akiknek az inzulinszintje az egekben van, mégsem híznak....egyelőre. Minden folyamat elindulásához idő kell. Nincs hízás sem és fogyás sem egyik napról a másikra.
Köszönöm az értelmes válaszokat!:)
Hát most éppen azt próbáltam ki,hogy 3200kcal-t viszek be mindennap,és SZINTE semmitse mozgok/pótolom,ha mégis.
Talán sikerült híznom,de nemtudom,mert elromlott a mérleg:/
Nah..mindegy:) köszönöm mindenkinek mégegyszer az értelmes válaszokat,ment a zöld kéz!:)
Látom, most megint kiemelted a kérdést...elárulom, hogy én hogy híztam fel fél év alatt. Egyél rengeteget, és mindent, ami jól esik, megkívánsz, főleg kis térfogatú és magasabb kalóriatartalmú ételek. Nassolj este, éjszaka, ez utóbbi garantált hízás.
Én pl. így ettem egy nap: reggeli 2 zsömle, felvágottal, vajjal, sajttal, zölséggel.
Ebéd: egy teljes menü, leves, főétel (rizs, tészta, hús), desszert (túrórudi, csoki, gyümölcs).
Vacsora: kb. ugyanaz, mint a reggeli.
Közben egész nap nassoltam, müzli, müzliszelet, csoki, keksz, ropi, péksütemények, sajtos pogi, mogyoró, gyümölcs, olajos magvak, joghurt, puding, túrórudi, chips, gumicukor.
Este, vacsora után is ezeket nassoltam, kb. este 10-11-ig.
TUDOM, HOGY NEM EGÉSZSÉGESEK! De a Kérdező kérdése nem is erre vonatkozott, hanem arra, hogy hogyan tudna hízni.
Hát így garantáltan!
Utolsó:nagyon köszönöm!!!
Kiprobálom!:)
Szia! Én a tojástól tudtam hízni. Egyél olyat, amibe tojli van: tojásleves, tojásos nokedli, tészta, omlett, rántotta, madártej, hollandi mártás, gratin mártás, sütik, főtt tojás szendvicsbe, vagy spenót, sóska mellé.
Most ősz van, egyél diót, édes szőlőt, édes gyümiket. Szerintem egészségesen is lehet hízni, nem csak chipseket zabálva. Mindennap ötször egyél, sokszor keveset. Kérd meg édesanyádat, készítsen olyan ételeket, amibe tojás van. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!