90 napos diéta? érv ellenérv?
érv? ellenérv? hát oké... én megcsináltam úgy egy évvel ezelőtt, én mindent betartottam, a bűnöm csak annyi volt hogy a 3 víznapból csak egyet tartottam. Egyébként nem nehéz betartani a víznapot, nekem nem is okozott gondot, pedig nagyon féltem tőle ... de aztán másnap alig bírtam kimenni a konyháig, így édesanyám nem engedélyezett több víznapot :P. De ezen kívül mindent betartottam. Szépen fogytam is. Mellette nem túl megerőltető tornákat csináltam. Csak egy hastánc DVD -t csináltam egy nap. Meg görkorcsolyáztam. Meg hulahopp. A leadott kilók nem jöttek vissza. Viszont olyan puha vagyok mint a vaj. Mégpedig azért mert a leadott kilóim nagy része izom volt. Mikor csináltam a 90 napost nem sokat tudtam a fogyókúrákról, az egészséges táplálkozásról, a fehérje fogalmát is csak látatlanban ismertem.
Szóval az érvem a diéta mellett: nekem adott egy rendszert, megtanított naponta többször étkezni (nekem korábban ez is gondot okozott) És megtanított arra hogy kis adagokat egyek. (ezért nem híztam vissza,mert később is kis adagokat ettem/eszem)
Ellenérvem: Ha egy évvel ezelőtt annyit tudtam volna a helyes táplálkozásról mint most (pedig most sem vagyok profi),eszembe se jutott volna végigcsinálni. Eddig sem voltam izmos, de még azt kevéske izmomat is elvesztettem. És most azzal küzdök hogy a zsírt leadjam magamról, és izmosodjak egy kicsit.
Sokszor kiakadtam hogy minden második helyen ezt látom, de tényleg van itt sok okosság, sztem olvasgass, megéri : [link] . Na meg mégegy oldal -ami sztem mégjobb- www.edzesmester.com
Bocs hogy ilyen hosszú lett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!