Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90 napos diéta? érv ellenérv?

90 napos diéta? érv ellenérv?

Figyelt kérdés
szeretnék fogyni és sokan a 90 napos diétát ajánlják! de sok rosszat is olvastam.aki már diétázott ezzel vagy ismerőse az leírná h mennyit fogyott vagy miért vagy miért nem?
2010. jan. 8. 19:04
1 2
 11/13 maundrel ***** válasza:
100%

érv? ellenérv? hát oké... én megcsináltam úgy egy évvel ezelőtt, én mindent betartottam, a bűnöm csak annyi volt hogy a 3 víznapból csak egyet tartottam. Egyébként nem nehéz betartani a víznapot, nekem nem is okozott gondot, pedig nagyon féltem tőle ... de aztán másnap alig bírtam kimenni a konyháig, így édesanyám nem engedélyezett több víznapot :P. De ezen kívül mindent betartottam. Szépen fogytam is. Mellette nem túl megerőltető tornákat csináltam. Csak egy hastánc DVD -t csináltam egy nap. Meg görkorcsolyáztam. Meg hulahopp. A leadott kilók nem jöttek vissza. Viszont olyan puha vagyok mint a vaj. Mégpedig azért mert a leadott kilóim nagy része izom volt. Mikor csináltam a 90 napost nem sokat tudtam a fogyókúrákról, az egészséges táplálkozásról, a fehérje fogalmát is csak látatlanban ismertem.

Szóval az érvem a diéta mellett: nekem adott egy rendszert, megtanított naponta többször étkezni (nekem korábban ez is gondot okozott) És megtanított arra hogy kis adagokat egyek. (ezért nem híztam vissza,mert később is kis adagokat ettem/eszem)

Ellenérvem: Ha egy évvel ezelőtt annyit tudtam volna a helyes táplálkozásról mint most (pedig most sem vagyok profi),eszembe se jutott volna végigcsinálni. Eddig sem voltam izmos, de még azt kevéske izmomat is elvesztettem. És most azzal küzdök hogy a zsírt leadjam magamról, és izmosodjak egy kicsit.

Sokszor kiakadtam hogy minden második helyen ezt látom, de tényleg van itt sok okosság, sztem olvasgass, megéri : [link] . Na meg mégegy oldal -ami sztem mégjobb- www.edzesmester.com

Bocs hogy ilyen hosszú lett:)

2010. jan. 20. 10:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
én csináltam, egy ideig működött is, de aztán vissza is jött rám minden. mivel utána kderült, hogy cukrobeteg vagyok, abbahagytam. ma már látom, hogy nagyon buta diéta. az jó benne, hogy az ember minden nap eszik gyümölcsöt. az is jó benne, hogy aki falánk, az csak négynaponta eszik édességet, és nem minden nap. de a többi dolog nagy butaság benne.
2010. jan. 20. 14:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is végigcsináltam,mindent betartottam,még a víznapokat is.Mellette mondjuk nem nagyon volt erőm tornázni.Nekem csak néhány kg súlyfeleslegem volt.Attól sikerült megszabadulni.És mivel én elég fanatikus vagyok,utána is odafigyeltem az étkezésre,mégis visszajöttek a kilók,és tényleg csak zsírban.Én soha többet nem csinálnám ezt a diétát,mert kezdhettem előről az izomépítést,feszesítést.kb egy éve hagytam abba a 90 napost és most kezdek megint visszatérni régi önmagamhoz,rengeteg tornával és egészséges életmóddal.
2010. jan. 20. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!