A zöldség csak akkor válik keményítövé, ha megfőzik, vagy akkor is, ha megsütik?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a sült hagymára a tojás alá? meg ilyenek...2007. okt. 19. 09:05
1/1 anonim 



válasza:





Azt mondják akkor jön ki igazáól a keményítő tartalom, ha megpároljuk, megfőzzük, megsütjük, stb...
DE egy megjegyzés: keményítő napra a sült hagyma oké, de a mondatnak azt a részét, hogy a "tojás alá" felejstd el, mert a tojás az fehérje, tehát a kettőt egyszerre nem fogyaszthatod. Akkor működik a diéta ha tényleg teljesen szétválasztod a különböző fajta ételeket. Tojás-fehérjenapra, hagyma sütve-keményítőnapra.. .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!