Próbáltátok már a 90 napos diétát? Milyen volt? Hatása? Hogy folytattátok utána a táplálkozást? Visszahízás? Mennyi súlytól szabadultatok meg? Nem gyengültetek le?
Elsőtől kérdezem:
És ha heti 4-5x edzek, de emellett diétázom a 90 napossal, és nemtudom, valamilyen multivitamint eszek még hozzá, szerinted akkor is szar?
Pár hónap alatt kellene kb. 10 kilótól gyorsan megszabadulnom. Utána is figyelnék már magamra. Szerinted így is hülyeség?
Megnéztem a linkeded.
Őszintén szólva kicsit tartok a súlyzós edzésektől....
De értem, a kaja miatt küldted. Nem egysíkú az egy kicsit?
szia
én tavaly ilyenkor kezdtem, 74 kilóval, 3 hónap alatt lement 10, utána nem követtem azt amit írtak, hogy még 3 hónapig gyümölcs reggelire, mondhatni megint ettem mindent össze vissza. tegnap megint elkezdtem, reggel rááltam a mérlegre és csodálkozva néztem hogy csak 2 kiló jött vissza rám. még tavaly a diéta elkezdésénél elkezdtem squasholni járni, most meg kondibérletet veszek még a squash mellé. egyáltalán nem gyengültem le, nekem nagyon bejött, bár az elején nehéz volt, de hamar beleszoktam. a gyümölcsnapokon azért sokat megszenvedtem.jah és víznapot nem tartottam.
Szia!Én nem egész 2 hónapig bírtam,10 kg mínusszal!
Csak 1szer tartottam víz napot,és így is jó volt.Igazából minél több a felesleg,annál többet le tudsz adni.Nem gyengültem le,és utána ugyan úgy ettem mint a diéta előtt.Nem vettem észre hogy visszajöttek volna a kilók(sajnos 2 hónap múlva más okokból dupla annyi jött vissza)
utolsó előtti: "Nem vettem észre hogy visszajöttek volna a kilók(sajnos 2 hónap múlva más okokból dupla annyi jött vissza)"
na most akkor ez hogy is van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!