Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Próbáltátok már a 90 napos...

Próbáltátok már a 90 napos diétát? Milyen volt? Hatása? Hogy folytattátok utána a táplálkozást? Visszahízás? Mennyi súlytól szabadultatok meg? Nem gyengültetek le?

Figyelt kérdés
Kicsit sok a kérdés, de foglalkozom vele, hogy elkezdjem.
2010. jan. 5. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
29%
A 90 napos diéta egy rakat szar! Ha belegondolsz, az embernek mindenre szüksége van (fehérje, szénhidrát, zsír és ásványi anyag + vitamin). Ha ezeket szétosztod, felborítod a szervezeted és bizony, amikor nincs fehérje sajnos az izomból kell, hogy fedezze a szervezet az energia szükségletet! Érdemes lassan csökkentett szénhidrát bevitelen lenni... ezt úgy értsd, hogy hétről hétre kevesebb rizst, krumplit, kenyeret, pékárút eszel és a cukrot teljesen kizárod! Ha ezek megvannak akkor gyorsan adhatod lefelé a súlyt, mindenféle legyengülés és rossz közérzet nélkül! Nézd meg a fitness modelleket és a testépítőket... mind szinte 0%-os testzsírral rendelkezik, és hidd el, hogy ők is így csinálják... tudom, mert ebben élek! :) Remélem segítettem!
2010. jan. 5. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
10%
Ja és bocsánat, kihagytam valamit... a mindennapi aerob edzéssel tovább növelheted a zsírégetést! [link] itt egy kis segítség! :)
2010. jan. 5. 17:30
 3/9 A kérdező kommentje:

Elsőtől kérdezem:

És ha heti 4-5x edzek, de emellett diétázom a 90 napossal, és nemtudom, valamilyen multivitamint eszek még hozzá, szerinted akkor is szar?

Pár hónap alatt kellene kb. 10 kilótól gyorsan megszabadulnom. Utána is figyelnék már magamra. Szerinted így is hülyeség?

2010. jan. 5. 17:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Megnéztem a linkeded.

Őszintén szólva kicsit tartok a súlyzós edzésektől....

De értem, a kaja miatt küldted. Nem egysíkú az egy kicsit?

2010. jan. 5. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

szia

én tavaly ilyenkor kezdtem, 74 kilóval, 3 hónap alatt lement 10, utána nem követtem azt amit írtak, hogy még 3 hónapig gyümölcs reggelire, mondhatni megint ettem mindent össze vissza. tegnap megint elkezdtem, reggel rááltam a mérlegre és csodálkozva néztem hogy csak 2 kiló jött vissza rám. még tavaly a diéta elkezdésénél elkezdtem squasholni járni, most meg kondibérletet veszek még a squash mellé. egyáltalán nem gyengültem le, nekem nagyon bejött, bár az elején nehéz volt, de hamar beleszoktam. a gyümölcsnapokon azért sokat megszenvedtem.jah és víznapot nem tartottam.

2010. jan. 5. 18:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én nem egész 2 hónapig bírtam,10 kg mínusszal!

Csak 1szer tartottam víz napot,és így is jó volt.Igazából minél több a felesleg,annál többet le tudsz adni.Nem gyengültem le,és utána ugyan úgy ettem mint a diéta előtt.Nem vettem észre hogy visszajöttek volna a kilók(sajnos 2 hónap múlva más okokból dupla annyi jött vissza)

2010. jan. 5. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok :) De egyhangú étrend viszont nagyon jó minőségű tápanyagokból, és szerintem, ha szedsz multivitamint a 90 napos diéta mellé akkor sem ér sokat, mert ugyanúgy legyengülsz, hiába eddzel!
2010. jan. 6. 16:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előtti: "Nem vettem észre hogy visszajöttek volna a kilók(sajnos 2 hónap múlva más okokból dupla annyi jött vissza)"

na most akkor ez hogy is van?

2010. jan. 7. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én el akartam kezdeni, de végül a Norbi-féle Update módszert választottam. Nem lett volna időm főzni ehhez a diétához. Nővérem viszont végigcsinálta, és 15 kilót fogyott :)
2010. jan. 11. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!