Szeretnék 2010 január 4-töl elkezdeni egy 90 napos diétát! Lányok-fiuk ki tart velem? Azt gondolom, hogy együtt könyebb.
Sziasztok!
Van már aki az eltelt 2 hét alatt látványosan fogyott?
Üdv. Katineni
Igen, bár nem látványossága a lényeg, legalábbis nekem.
Nekem 2 kiló mínusz.
S kezdem átlátni az egészséges táplálkozás lényegét. Ez a diéta rákényszerít a sok zöldség és gyümölcs fogyasztására. Én anno elemi húsevőként először nagyon tartottam tőle, de be kell valljam, sokkal könnyebb betartani, mint amit eddig bármit is csináltam.
Bár, nagyon hitelesek az ellenvélemények, tényleg elrettentőek, pláne amit a bodybuilder.hu-n lehet olvasni, de a gyakorlat megcáfol egy csomó mindent. (Igaz, erre nem csak az elmúlt 2 hétben jöttem rá.)
Az is igaz, hogy szerintem fontos a mozgás mellette. Legalább 2-3 naponta 0,5-1 óra. De inkább több...
Sőt, az is igaz, hogy utána sem szabad teljesen visszaállni a korábbi táplálkozásra, de az olyannak, mint én, akinek az összes rokonsága közel 100 kiló körül éldegél, mindenesetre jó kezdő lépés egy normálisabb étkezéshez és persze fogyáshoz. Egy hosszútávú célra szerintem tökéletes. Vagy annak, aki pl. rövid idő alatt hízott meg (pl. szülés miatt).
Sziasztok!
Nekem sikerült 14 kg-tól megszabadulni. Most már csak az a kérdés, hogy mikor lehet megint elkezdeni, mert még legalább még egyszer ennyit kellene.
Üdv,. Katineni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!