Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szeretnék 2010 január 4-töl...

Szeretnék 2010 január 4-töl elkezdeni egy 90 napos diétát! Lányok-fiuk ki tart velem? Azt gondolom, hogy együtt könyebb.

Figyelt kérdés
Csinálhatnánk egy közös e-mail cimet,ahová irhatnánk egymásnak.
2009. dec. 25. 20:46
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
0%

Tanácsot adni általában csak a klienseimnek szoktam.

Azért, mert ők meg is fogadják és betartják...valamint ebből élek.

Amúgy is tök felesleges itt tanácsokat adni, mert hiába írok le 1000x tök egyértelmű dolgokat, a következő hozzászólásban már újra előjön a hölyeség.

Ilyen például a "30 perc után beindul a zsírégetés", a "ledolgozom a zsírt a hasamról", "átalakítom a zsírt izommá", vagy az "este 6 után nem eszek" kezdetű idiótaságok, vagy nőknél az állandó para, hogy "túl izmos leszek".

Ezeket állandóan megcáfolni és elmagyarázni körülbelül olyan feladat lenne, mint csimpánzokat algebrára tanítani.

A fogyás egyébként sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint gondoljátok, csak néhány makacs tévhitet el kell tudni felejteni, és el kell fogadni, hogy aki ezt tanulta, csinálja nap mint nap és ebből él, az talán jobban tudja, mint itt vagy a Nöklapján a sok lefogyni képtelen hozzászóló.

Vagyis, ha 100 túlsúlyos fogyni vágyó hölgyemény állít valamit én pedig egyedül az ellenkezőjét....nos akkor is nekem van igazam.

2009. dec. 27. 11:22
 12/36 A kérdező kommentje:
És miért nem hiszed el,hogy engem érdekel?Azért kérdeztem(nem azért,hogy kigunyoljalak),mert le akarok fogyni és teljesen át szereném alakítani az életünket(de nem tudom,hogy kezdjek hozzá)Nekem nem telik lejárni egy olyan szalonba,ahol te dolgozol.Ha gondolod,hogy nem akarsz ide irni,akkor irj privibe(Kérlek)
2009. dec. 27. 13:12
 13/36 anonim válasza:
szia mindenki én 2010 .01.04 hétfön kezdem újra a diétát szivesen csatlakoznék hozzátok.Én már csináltam de nem voltam kitarto de 8 kg fogytam és tartom azota is a sulyom.rá jöttem ,hogy a adott napnak megfelelöen is el lehet finoman késziteni az ételeket és a mi fontos nem feladni ha pl.1 hét alatt nem fogyunk 4-5 kg.na meg a mozgás nem vagyok egy sport bajnok csak a kifogásokat gyártom,de szereztem egy edzés tervet amit otthon is lehet csinálni.tehát kitartás mindenkinek irhatok az e-mail cimemre manoca27@freemail.hu .
2009. dec. 29. 20:26
 14/36 anonim válasza:
Nagyon örülök a kezdeményezésedhez. Szeretnék én is csatlakozni, már írtam is a priv-re. Remélem nincs korhoz kötve, mert lassan már nagymama leszek, de nagyon zavar a "túlsúlyom" és sajnos ülő munkát végzek. Én is szeretném jan.4-től elkezdeni.
2010. jan. 1. 14:03
 15/36 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Holnaptól fogom 4. alkalommal elkezdeni a 90 napost. Ezzel talán "rangidős" vagyok, s gyakorlati kérdésekben szükség esetén számíthattok rám. Sosem hagytam abba, minden alkalommal becsülettel végigcsináltam, s bárki bármit is mondjon, a diéta hatékonyságához kétség sem fér. No persze csak akkor, ha komolyan veszik.

A kezdeményezésedhez én is szívesen csatlakozom, már csak azért is, mert együtt tényleg sokkal könnyebb.

Üdv. Szyszka

2010. jan. 1. 17:21
 16/36 anonim ***** válasza:
4%

"a diéta hatékonyságához kétség sem fér"

"Holnaptól fogom 4. alkalommal elkezdeni"

Muhaha.

2010. jan. 1. 20:25
 17/36 A kérdező kommentje:

Okés lányok,fiúk hajrá,irjon mindenki az e-mail cimünkre,ha eszébe jut valami új,beszélgetni szeretne,vagy épp mély ponton van.

Igaz hétfőtől jönnek a hétköznapok,de probálok segíteni mindenkinek.Ja és ha valaki tud irjon jó és olcsó reptet(persze a diétához,az e-mail cimünkre)

2010. jan. 2. 11:18
 18/36 anonim ***** válasza:
ÉNIS BENNEVAGYOk! :)
2010. jan. 3. 18:02
 19/36 anonim válasza:
éniiiis privibe megírom az msn címem okés? (:
2010. jan. 3. 20:17
 20/36 anonim ***** válasza:

Beszállok én is, ha még nem késő.

Jan. 2-án kezdtem.

Írsz privibe? Vagy nekem kell?

2010. jan. 5. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!