Szeretnék 2010 január 4-töl elkezdeni egy 90 napos diétát! Lányok-fiuk ki tart velem? Azt gondolom, hogy együtt könyebb.
Tanácsot adni általában csak a klienseimnek szoktam.
Azért, mert ők meg is fogadják és betartják...valamint ebből élek.
Amúgy is tök felesleges itt tanácsokat adni, mert hiába írok le 1000x tök egyértelmű dolgokat, a következő hozzászólásban már újra előjön a hölyeség.
Ilyen például a "30 perc után beindul a zsírégetés", a "ledolgozom a zsírt a hasamról", "átalakítom a zsírt izommá", vagy az "este 6 után nem eszek" kezdetű idiótaságok, vagy nőknél az állandó para, hogy "túl izmos leszek".
Ezeket állandóan megcáfolni és elmagyarázni körülbelül olyan feladat lenne, mint csimpánzokat algebrára tanítani.
A fogyás egyébként sokkal egyszerűbb és könnyebb, mint gondoljátok, csak néhány makacs tévhitet el kell tudni felejteni, és el kell fogadni, hogy aki ezt tanulta, csinálja nap mint nap és ebből él, az talán jobban tudja, mint itt vagy a Nöklapján a sok lefogyni képtelen hozzászóló.
Vagyis, ha 100 túlsúlyos fogyni vágyó hölgyemény állít valamit én pedig egyedül az ellenkezőjét....nos akkor is nekem van igazam.
Szia!
Holnaptól fogom 4. alkalommal elkezdeni a 90 napost. Ezzel talán "rangidős" vagyok, s gyakorlati kérdésekben szükség esetén számíthattok rám. Sosem hagytam abba, minden alkalommal becsülettel végigcsináltam, s bárki bármit is mondjon, a diéta hatékonyságához kétség sem fér. No persze csak akkor, ha komolyan veszik.
A kezdeményezésedhez én is szívesen csatlakozom, már csak azért is, mert együtt tényleg sokkal könnyebb.
Üdv. Szyszka
"a diéta hatékonyságához kétség sem fér"
"Holnaptól fogom 4. alkalommal elkezdeni"
Muhaha.
Okés lányok,fiúk hajrá,irjon mindenki az e-mail cimünkre,ha eszébe jut valami új,beszélgetni szeretne,vagy épp mély ponton van.
Igaz hétfőtől jönnek a hétköznapok,de probálok segíteni mindenkinek.Ja és ha valaki tud irjon jó és olcsó reptet(persze a diétához,az e-mail cimünkre)
Beszállok én is, ha még nem késő.
Jan. 2-án kezdtem.
Írsz privibe? Vagy nekem kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!