Szeretnék 2010 január 4-töl elkezdeni egy 90 napos diétát! Lányok-fiuk ki tart velem? Azt gondolom, hogy együtt könyebb.
Kedves edző!
Ne haragudj,de elég gúnyosnak tűnt az,amit írtál.
Én inkább örülök,hogy vannak olyan emberek,akik igenis tenni akarnak a felesleges kg-k miatt.Nem tespednek a tévé előtt,zabálnak össze-vissza mindent és tesznek rá,hogy már 120 kg-nál tartanak.
Nem vitatkozni szeretnék,de akkor minek írsz ide ilyeneket?Vagy segíts nekik egy kicsit (én azt tenném,ha ilyen munkám lenne) vagy inkább ne is írj nekik ilyesmit.
Jó neked,hogy tudod a tuti fogyókúrához vezető utat.Mi sajnos nem.Így azt csináljuk,amit tudunk.
Egyébként szerinted biztos rossz módszer,de nekem néhány ismerősöm rengeteg fogyott tőle.
Szóval:
Hajrá diétázók,szurkolok nektek! :)
Hölgyeim!
Mindenkinek joga van a saját testét lerombolni...
Joga van cigarettázni, alkoholt inni, műkajákat, mérgeket enni, 90 napos diétázni, satöbbi....
Nekem nem célom MINDENKINEK segíteni. Nem vagyok misszionárius. A klienseimen KÖTELESSÉGEM segíteni és elmondhatom, hogy kivétel nélkül elégedettek az eredménnyel.
Mit tudok tenni, azon kívül, hogy leírom, hogy ezek a diéták semmit sem érnek és károsak????
Attól még tömegesen csinálják (csináljátok)
A cigarettára rá van írva, hogy "halált okozhat", mégis millió idióta szívja nap mint nap.....
Akkor most indítsak kampányt a butaság ellen, vagy mi?
Sértő amit írtam? Leszarom!
Nem nekem kell egész életemben olyan testben élni, amit a tükörben sem látok szívesen....
Nem én fogok kórházról kórházra járkálni 40 éves koromtól egészen addig, amíg elpatkolok a saját hülyeségem okozta betegségben.
További szép napot!
Ez itt nem a jó modorról szól sajnos.
Nem tudok és nem akarok megfelelni az elvárásodnak, miszerint csak azt szeretnéd itt olvasni, ami neked tetszik.
Az igazság nem mindíg és nem mindenkinek örömteli.
Ha okos vagy (lennél) akkor azzal kellene foglalkoznod, amit leírtam és nem azzal ahogy írtam.
Én jótanácsként írtam, te dolgod, hogy megfogadod -e, vagy sem....de a lelki világoddal had ne én foglalkozzak már!
Igaz, jó modort sem, de pökhendiséget sem tanítanak az egyetemen. Érdekes, neked ez utóbbiból mégiscsak sok jutott! Vagy külön képezted magad?
Írásod stílusából, tipikusan az a fazon lehetsz, aki mindent a külsőre tett fel, s semmit a belső értékekre!
Futkos egypár ebből a fajtából a konditermek közelében....
Ám igaz, nem csak ott....
22:15-ös vagyok ismét
az előző válaszom a 01:22-esnek szól, bár szerintem érti mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!