A 90 napos diéta kinek vállt be és mennyit fogytatok vele?
én a 13 naposat csináltam, ami nagyvonalakban ugyanaz, le is fogytam vagy 7 kilót
és visszahíztam 10et.
nem azt mondom, hogy veled is ez lesz, csak megemlítettem.
ja meg tudom, hogy azt mondják, h beállítja az emésztésedet és nem hízod vissza. de sajnos nem. ha így lenne, akkor nem egyszer hanem ötször megcsináltam vna egymás után.
Tegnap telt le a 90. nap...eredmény - 21 kg. A három hónap alatt nem éheztem egy percet sem ! 108 kg - ról kezdtem 87 kg a vége. Tudom az okoskák majd irják, hogy visszaszedem az összeset de ez már csak akarat kérdése ! A első két hónapban heti 2-3 alkalommal futottam, az utolsóban csak heti 1x focizni jártam.
ja és valamilyen oknál fogva még a rendszeres fejfájásom is elmúlt...Én csak ajánlani tudom :)
köszönöm mindenkinek
hát ha én majd abbahagyom nem kezdek el zabálni ne h félreértsétek próbálok majd ehhez igazodni és hátha nem jön vissza
szerintem azért függ a sikeresség attól is ,hogy utána egész életedben folytatod-e. mármint ha utána is figyelsz és sportolsz is akkor nem fogod visszahízni, de amint visszaállsz az előző étkezési szokásaidra máris visszajön. de próbáld ki aztán 4-5 hónap múlva úgyis kiderül mennyire hatásos.
ehhez csak annyit teszek hozzá, hogy én pár éve lelki okok miatt leadtam 7 kilót.56-ről 49-re. alig ettem, volt hogy egy nap csak egy joghurtot bírtam nagy nehezen megenni. mindenki azt mondta, hogy na majd ha elkezdek megint enni akkor aztán jól elhízok mert a duplája jön vissza. azóta sem híztam vissza semmit pedig eszek naponta 5x(azért odafigyelek hogy mit ) igaz akkor elkezdtem sportolni és azóta is napi szinten edzek. ha nem mozognék akkor valószínű visszajött volna az összes leadott kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!