Így jól csinálom?
Szűk egy hónapja fogyókúrázom, és májusig szeretnék leadni 4-5 kg-t.
17 éves, 172 cm magas, 66 kg-s lány vagyok.
Amit csinálok:
-Szénhidrátszegény ételek kerülése
- Este 6 után nem eszem (max 1 alalmát edzés után)
-Heti 3 alkalommal járok fitnessre (zumba, aerobic, pilates)
-Mikor nincs edzés, akkor futok 1 órát (3-5 km)
-Cukros italokat teljesen mellőztem: sima vizet és ízesítetlen teát iszom
Adjatok még tippeket!! Nagyon elszánt vagyok, és már van eredmény, mások is észrevették már!
"Szénhidrátszegény ételek kerülése" :D Ez talán nem a legjobb ötlet.:D
Hat után is lehet enni, lefekvés előtt 2órával egyél utoljára.
Mivel nincs nagy túlsúlyod, így nem túl valószínű, hogy lemegy 3hét alatt 4-5kg. Egyébként se a mérleget nézd, hanem a tükröt; ne akarj gyorsan fogyni, mert az nem lesz tartós.
úgy utálom ezeket a végtelenségig lebutított dolgokat, és még discoveryn is ez megy... mindenhol.
Annyira hülyének nézik az embert, hogy nem azt terjesztik, hogy alvás előtt ~2 órával ne egyél, hanem "este már ne egyél".
Oké, hogy a miértet nem írják/mondják(nemoké), mert a "sokat" úgysem az érdekli, de az már túlzás amit csinálnak.
Aztán már ettől butul az ember.
(+ visszatérve a discoveryre, ezeken a csatornákon is már csak a raktárháború megy, meg hogy hogyan b.ik az oroszlán, ha meg éppen "ismeretterjesztő", az is legtöbbször csak "lebutítottuk a népnek ismeretterjesztő", "nem magyarázzuk el, mert úgysem értenék (vagy mi sem tudjuk de ennyibő má pénzt lehet csinálni)")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!