Mi a véleményetek a 90 napos diétáról, negatív és pozitív vélemény is egyaránt érdekel?
Én két hétig bírtam, azóta gyümölcsöt se tudok enni, ugyanis allergiás lettem szinte az összes gyümölcsre...
Több ismerősöm is belekezdett, talán egy, aki végigcsinálta, de ő is visszaszedte a kilóit elég hamar.
Hallottam legendákat olyanokról, akik valóban megtartották a súlyukat, de ők talán folytatták a szétválasztást a 90 napon túl is...
Szerintem elég szélsőséges formája a fogyásnak, én ugyan leadtam vele 5 kilót, de már bánom, hogy belekezdtem. Inkább szavazok, a "mindent, csak mértékkel (a megfelelő napszakban) és sok mozgással"-elvre...
*4 naponta ehetsz fehérjét
(elvileg)
Működésképtelen sületlen baromság úgy ahogy van, előbb lősz fel gázpisztollyal embert a holdra, minthogy lefogyj vele.
Egyvalamire tökéletes: alibizésre, hogy a genetikára tudd kenni amiért nem tudsz lefogyni, és döngethesd a melled hogy "háát én mindent megpróbáltam". Önhülyítésre tehát kiválóan alkalmas, másra nem nagyon.
„A módszer lényege az, hogy a különböző napokon más-más anyagokat kell bevinni a szervezetbe: fehérje, keményítő, szénhidrát, gyümölcs.”
Az anyagok szétválasztását javasolják, a fehérje napon fogyaszthatók: hús, hal, tej stb. Megnéztem: a tejben található fehérje és szénhidrát is. Akkor most, hogy válasszam szét?
Mi van azokkal az anyagokkal, amiket nem sorol ide be, de mégis szerves része a táplálkozásunknak, mint pl. a zsír? Hol marad a zsír? Akkor azt nem kell fogyasztani?
Az rendben van, hogy egy 90 napos kúrát kell végezni, de kérdem én mi van a 90. nap után?
Erre a válaszuk: „A diéta befejezése után ugyanúgy ehetünk, mint korábban, egy feltétellel: a reggeli még 90 napig csak gyümölcs lehet.”
Ha újra visszatérünk az egészségtelen, mértéktelen, nasizós táplálkozáshoz akkor újra feljönnek az eddig „talán” leadott kilók és még egy kicsi hozzá.
Esetleg mi van akkor, ha a kívánt súlyvesztést már a 85. napon elérem, akkor abba kell hagyni? Azt viszont nem olvastam sehol, hogy kiknek ajánlják (pl akik 20-30 kilótól akarnak megszabadulni vagy csak 4-5 kilótól), mekkora adagokban fogyasszuk az ételeket, kalória-bevitel stb.
A zöldségek, gyümölcsök fogyasztása fontos, hiszen ezekben találunk meg nagyon sok vitamint és ásványi anyagot. Viszont ezek mennyisége az elmúlt 20 évben nagyon lecsökkent a zöldségekben, gyümölcsökben. Tehát így is kevés van már benn, ha pedig megfőzzük-sütjük még annyi sem marad benne. Ebből az következik, hogy csak nyersen lenne ajánlott fogyasztani őket. Akkor valójában mit is viszünk be a szervezetbe?
Az étkezések számát 3-ban határozza meg a diéta. Aki amúgy is a normál táplálkozása mellett (tegyük fel napi 3 étkezés) is hajlamos nasizni mert éhes, akkor itt nem fog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!