Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Aki 90 naposozik mit eszik...

Aki 90 naposozik mit eszik szénhidrát napon?

Figyelt kérdés
Alapból nem lesztek éhesek ebédig ha reggeli esztek egy almát meg egy narancsot? Nos, úgy kell elképzelni a szénhidrát napot hogy ebédre eszek két szelet kenyeret meg vacsorára is? Ez hogy van?
2014. márc. 2. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
leggázabb diéta a 90napos
2014. márc. 2. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

A családban voltak, akik végigvitték egyszer. Akkor olyan 15 kg jött le. Aztán szép lassan visszajöttek a kilók, nekikezdtek másodszor is, de akkor már nem merték olyan radikálisan, ill. nem is bírták. Pl a gyümölcsnap volt a legnehezebb, már rá sem bírtak gondolni a gyümölcsre. A csak folyadéknapot is feladták.

Pizzát, főtt tésztát szerették, meg a húst zöldséggel.

2014. márc. 2. 21:40
 3/4 anonim válasza:
Én kétszer is végigcsinátam már ezt a diétát, eyszer 15, aztán 12 kg-ot adtam le vele, nekem bevált. Vissza nem a diéta hibája miatt jött, hanem a rossz étkezési szokásaim miatt. Én szénhidrát napon ettem tésztát különböző szószokkal, pizzát kevés feltéttel, és bizony sütit, kekszet is, mert máshogy nem bírtam volna ki. :-)
2014. márc. 3. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
En ezen a napon szoktam enni pogacsakat, langost.A kerdesedre a valasz: attol fugg,hogy hanykor vacsorazol.ha 4-kor,akkor egyel nyugodtan 2 kisebb szelet kenyeret.De,ha 5-6 korul,akkor inkabb szerintem csak 1 szeletet.
2014. márc. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!