Aki 90 naposozik mit eszik szénhidrát napon?
Figyelt kérdés
Alapból nem lesztek éhesek ebédig ha reggeli esztek egy almát meg egy narancsot? Nos, úgy kell elképzelni a szénhidrát napot hogy ebédre eszek két szelet kenyeret meg vacsorára is? Ez hogy van?2014. márc. 2. 20:18
2/4 anonim válasza:
A családban voltak, akik végigvitték egyszer. Akkor olyan 15 kg jött le. Aztán szép lassan visszajöttek a kilók, nekikezdtek másodszor is, de akkor már nem merték olyan radikálisan, ill. nem is bírták. Pl a gyümölcsnap volt a legnehezebb, már rá sem bírtak gondolni a gyümölcsre. A csak folyadéknapot is feladták.
Pizzát, főtt tésztát szerették, meg a húst zöldséggel.
3/4 anonim válasza:
Én kétszer is végigcsinátam már ezt a diétát, eyszer 15, aztán 12 kg-ot adtam le vele, nekem bevált. Vissza nem a diéta hibája miatt jött, hanem a rossz étkezési szokásaim miatt. Én szénhidrát napon ettem tésztát különböző szószokkal, pizzát kevés feltéttel, és bizony sütit, kekszet is, mert máshogy nem bírtam volna ki. :-)
4/4 anonim válasza:
En ezen a napon szoktam enni pogacsakat, langost.A kerdesedre a valasz: attol fugg,hogy hanykor vacsorazol.ha 4-kor,akkor egyel nyugodtan 2 kisebb szelet kenyeret.De,ha 5-6 korul,akkor inkabb szerintem csak 1 szeletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!