A 90 napos diétát szülés után?
Ha igen ,használt?ki mennyit fogyott tőle és mennyiről kezdte?
Én már 15 hete szültem és 1 kg ment le rólam az utolsó 13 hétben.Császármetszéssel szültem,a hasam most is olyan,mintha 5 hós terhes lennék.
Érdemes elkezdenem,persze már csak januártól gondoltam.
Esetleg csatlakozna hozzám valaki?
Barátnőm szintén császárral szült, és ő is elkezdte a 90 naposat az év elején. Bár csak 2 hónapig jutott el, de így is 16 kilótól szabadult meg. Induló súlya 90 kg volt.
Remélem ezek biztató eredmények számodra. Sok sikert, és kitartást kívánok!
Szia.
Én egy éve császármetszéssel szültem. és kb 15 kg maradt rajtam eredetileg 52 kg volt a súlyom, és magától csak 5 kiló ment le. Hát a hasam az nekem se akart visszamenni de az alórészem is jó nagy volt. mivel a kicsi miatt nem tudtam eljárni tornázni, a 90 napos diétát választottam. Ugyanis az összes ruhámba nem fértem bele, még a nadrágokat se tudtam begombolni. De én csak egy hónapig csináltam és 6 kg-t fogytam, de nekem annyi elég is volt, ha tovább csinálom biztos több ment volna le, de az már az alkatomhoz túlzás lett volna. De igazából a hasamról nem sokat fogytam, hanem inkább a fenkemről és a combomról. Ahhoz hogy a hasam is valamivel feszesebb és laposabb legyen felüléseket csinálok vagyis még csak most kezdtem el, szép lassan hogy tavaszra jó vékony legyek. A diétához nagyon nagy akarat és kitartás kell, főleg mikor gyümölcs napot tartasz, de ki lehet birni. Eleinte könnyebb, aztán ahogy telnek a napok egyre nehezebb volt nekem betartani, de sikerült. Szerintem neked is sikerülni fog. Ha esteleg érdekel hogy melyik napokon miket ettem tudok arról írni egy pár sort.
Üdvözlettel: Viki
Én az első szülésem után akartam megszabadulni 13 kilótól, sikerült is. Pedig nem csináltam végig és még bűnöztem is néha. Nem jött vissza semmi, sikerült utána odefigyelssel tartani a súlyomat. Most megint szültem - 6 hete - és van rajtam kis fölösleg, mert a terhesség alatt azért a kívánósságnak engedtem :), úgyhogy februárban újra nekivágok. Azt szerettem benne, hogy nem kell éhezni, jó kis ételeket lehet enni. Nagyon sok olyan recept van, amit a családnak megfőzök és valamelyik részét én is megehetem. Nem érzem úgy, hogy a diéta miatt ők milyen jókat esznek én meg csak koplalok, mert nem így van. Azért napi fél óra mozgást beiktattam anno is és most is fogom.Ha mást nem, hát a picivel egy baba-mama tornát. :) Ja azt hozzátenném, hogy én nem szoptatok sajnos, tehát csinálhatom bűntetlenül.
A mindmegette.hu oldalon vannak nagyon fini receptek és a 90 nap mindegyikére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!