Mik a 90 napos diéta szabályai?
Olvasd El Az egész cikket és Megtudod :D :
Igy nagyon kényelmes lenne :) Na de komolyan, rengeteg segitséget találsz a neten és itt az oldalon is ha visszaolvasod a kérdéseket.
A lényeg négy nap követi egymást: protein(fehérje) nap, keményitőnap, szénhidrátnap és gyümölcsnap. illetve havonta 1x a gyüminap után tartasz egy víznapot.
Nagyjából ilyeneket ehetsz: fehérjenapon: húsfélék, sajtok, tejtermékek
keményitőnapon:sok zöldség, krumpli és rizs
szénhidrátnapon: tészta, pékárú, édesség 8este 3 kocka étcsoki)
gyümi:adja magát
A szétválasztáson alapul a diéta lényege. És ezek után elmondom, hogy nekem nem vált be 2 hét után abbahagytam és áttértem a kalóriaszámlálásra amivel 3 nap alatt fogytam 1 kilót. A 90 napossal én szenvedtem, mert épp azon a napon ettem volna mást , nagyon megvan szabva mit ehetsz. És hát a mennyiség..nálam valószinű ezért nem vált be, hiztam egy kilót. Szerintem sokkal egészségesebb a számolósdi. :)
Na igen, a 90 napos elég keménynek tűnik, de én végigcsináltam, és le is fogytam rendesen. Az első két hét volt nekem rossz, de utána rendesen megszoktam. Azzal vigasztaltam magam, hogy ugyan ma nem ehetek csokit, vagy éppen húsfélét, de holnap, vagy amikor olyan nap van, akkor igen. Így is sikerült 12 kg-ot fogynom a 15 kg feleslegből.
Kitartás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!