Ki hány napja csinálja és mennyit sikerült eddig leadnia?
Gondolom a kérdező arra kíváncsi, hogy a 90 napost mióta csinálja akárki, és azzal mennyit tudott fogyni!
Ha te Kedves Utolsó nem ezzel a módszerrel fogytál, akkor elárulnád, hogy mivel???????
3-as vagyok!
Jaa! A kérdésre válaszolva:
Csak próbálgatom követni a 90 naposat, de őszintén inkább mint iránymutatót használom, hogy hosszútávon tudjak egy egészségesebb étrendet kialakítani magamnak. Mert eddig bizony elsősorban a kenyér és tésztafélék uralták az étrendemet, a többit nagyon könnyen elhanyagoltam.
A napi testmozgást is eléggé "óvatosan csináltam eddig".
5 hét után ment le rólam 1,5 kg.
(Persze azt is tudni kell, hogy kb. másfél éve próbálok megszabadulni a dohányzás abbahagyása miatt rámtelepedett kilóktól, és a szervezetem már azt a vizet és egyéb salakanyagot kiürítette magából, ami bármely fogyókúra kezdetén legelőször 2-3 kg testsúly-csökkenést eredményezve távozik.)
Most már remélem, hogy a többi is szépen sorban, egymás után fog lemenni rólam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!