Egyszerű 90 napos étrendeket tudnátok nekem írni?
Éppen az a gondom, hogy a google millióegy találatot hoz a 90 napos diétára. Étrendek is vannak, de az abban található ételek számomra kicsit túlságosan "külföldiek".
Gondoltam fehérje napra tejfölös csirkemellet, keményítő napra zöldséges rakott krumplit, szénhidrát napra grízes tészta. És itt meg is állt a tudomány. :D
Hasonló ötletek kellenének, amit fintorgás nélkül megeszik a férjem és a fiam is. :)
Tojás. Főve, nyersen, rántva.
Ha ezt eszed, elég unalmas lesz de sokkal értelmesebben jársz, mintha összeennél helyette minden szutykot.
A tejfölnél, krumplinál minden tekintetben jobb, igen.
A csirkemellnél, halnál, sertéssültnél nem jobb, egyenértékű. Ezekhez kellene zöldségköretet enni, lásd: hús-zöldségevő minőségi emberi táplálkozás.
Remélem a gyereked nem pont ugyanazt fogja enni, mint Te a 90 nap alatt! Neki csak nem kell fogynia!? :)
Sajna kénytelen leszel külön főzni a családnak, én is azt tettem...
Persze azt pl csinálhatod, hogy a húsból többet csinálsz és zöldség napon a "többiek" kapnak húst is a zöldség mellé...
Én ilyeneket ettem:
HÚS nap:
fűszeres sült hús salátával, sokféleképpen elkészíthető
caprese saláta (mozzarella paradicsommal, bazsalikommal)
camembert sajt almával
ZÖLDSÉG nap:
főtt kukorica (sajna már nincs szezonja)
bonduelle "vörösbab mexikói szószban" konzerv + kukorica
sült gesztenye
SZÉNHIDRÁT nap:
pesto-s tészta
paradicsomszószos tészta (bazsalikomos barilla pl)
ugyanezek gnocchival
pogácsa jeges teával (ha sietni kell)
Egyébként ciki lett mára a hús/zsír/zöldségevés? Pedig még mindig ezt kéne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!