Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Milyen a 90 napos dieta?

Milyen a 90 napos dieta?

Figyelt kérdés
Marmint azon kivul hogy 90 napig tart,mit tartoznak bele? Miket szabad es miket nem szabad ennem?
2013. szept. 30. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Csodát ne várj tőle! Életmódot kell váltani, nem x-napos diétákat folytatni.

2013. okt. 1. 07:56
 2/6 anonim válasza:
Én csináltam még anno, de gyorsan visszajött. Egyeskének igaza van, ennél hosszabb távon kell gondolkodni.
2013. okt. 1. 16:25
 3/6 mona0116 válasza:
katasztrofalis!!!
2013. okt. 2. 23:54
 4/6 mildo válasza:
Anno én is végigcsináltam.Nekem ki volt nyomtatva,hogy mit lehet melyik napon enni.Nem mondom,hogy nagyon könnyű volt,de mi többen csináltuk kollégákkal és így szerintem motivált bennünket.Az is igaz,hogy ketten csináltuk végig,és nekem(mivel volt miből)lement majdnem 21kg a 3 hónap alatt.De kb. 1 év elteltével visszakerekedtem:(A net-en megtalálod az étrendet a 90 napos diétához
2013. okt. 3. 16:06
 5/6 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Pár éve csináltam, az első hét után nagyon élveztem. Lefogytam a hét kilót, amit akartam és alig akartam abbahagyni. Visszajöttek a kilók, persze.

A legjobban az tetszett benne, hogy várni kellett kicsit arra a kajára, amit kitaláltam. Utoljára gyerekkoromban kellett akármire is várnom, régóta megcsinálom magamnak rögtön, amit megkívánok. Most ezt nem lehetett: és hihetetlen jó érzés volt várakozás után megkapni azt a kaját, amire étvágyam támadt. :)

2013. okt. 4. 19:03
 6/6 anonim válasza:

A szélsőséges táplálkozást a szervezet nem tolerálja. Ráadásul, ha a szervezeted nehezen szokik hozzá, csak ártasz magadnak...

Nézd meg ezt a videót.

http://www.youtube.com/watch?v=KZ_02eHPPnw

2013. okt. 11. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!