Milyen tortát vagy sütit esztek vacsira a 3 kocka csoki mellé?
Menj már a jó édes anyádba te szemétláda köcsög!
Szétbaszom a fejed, ha kiderítem ki vagy!
Gondolom a 2 mázsás demilek között kell keresgéljek!
<OFF>
A kérdezőnek: TROLLOKNAK NEM SZABAD VÁLASZOLNI!
A trolloknak: menjetek 4chan-ezni inkább, nem szép dolog neten kívül élőket zaklatni... még ha mókás is...
</OFF>
Csoki mellé valami kevésbé csokisat ennék helyedben, szerintem a meggyes piskóta pont jó lenne, ráolvasztod a csokit és már eheted is. Esetleg Valami fanyarabb lekvárral is megdobhatod még. Nem értek a fogyókúrához amúgy, inkább a normális étkezést és testmozgást javaslom mint a diétákat =D
Kedves "TROLLOZÓ"!
Ha lenne eszed (a kérdezőnek és a röfi pártolójának is) felfognád, hogy miért szar a 90 napos...
De látom nincs. További jó böngészést és neten kívüli "életet".
Egyébként mi az a "4chan"?
Szia! Ne foglalkozz az olyan barmokkal akik beszólogatnak...tiszteletben kellene tartani azt, hogy kinek mi a véleménye. Valaki esküszik erre a diétára, valaki ellenzi..nem vagyunk egyformák. Én ma kezdtem el, a családomban csak pozitiv tapasztalatok vannak . Ezek szerint az egyik kedves válaszoló szerint röfiként kezdem el a diétát, de nem érdekel, mert legalább teszek az ellen, hogy ne legyek az. Édesanyám nem sok túlsúllyal kezdte el, nagyon szépen olvadtak le róla a kilók. Hugom is "röfiként" 75 kg-osként kezdte el és már 8 kiló lement róla elég hamar. És most jön a tőrdőfés XD Ő sültkruplit, csokoládét, tortát is evett ...
Persze az ellen tábor tud tudományos magyarázatot adni, miért nem helyes, de ha hatásos és nem éhezel mellette kit érdekel?!Sok sikert kivánok kedves kérdező! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!