Milyen tortát vagy sütit esztek vacsira a 3 kocka csoki mellé?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 09:35
2/25 anonim válasza:
Szerintem nem kamu, vannak ilyen sötét emberek :DDD Sajnos...
3/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom az ilyen idióták, mint ti miért olvassák a fórumnak ezt a részét...kopjatok le innen!
2009. nov. 10. 11:22
4/25 A kérdező kommentje:
Amúgy meg sötét a jó a*d!
2009. nov. 10. 11:23
5/25 anonim válasza:
Csak szeretnénk fényt gyújtani az éjszakában (a sötét fejedben).
6/25 A kérdező kommentje:
Szerintem a sötétséget a te lényed testesíti meg!
Minek szórakoztatsz itt olyan embereket, akik nem kíváncsiak rád???
Ha unatkozol, ásd magad a föld alá, ott beleolvadsz a sötétségbe! :)
2009. nov. 10. 12:49
7/25 anonim válasza:
Szerintem egyél krémest, vagy képviselőfánkot, az biztosan használ! Sok sikert a hízásban! Szilveszterre te lehetsz az újévi malac, ja és az amát is vedd be a szádba, mert így lesz teljes a kép!
8/25 anonim válasza:
Gondolom szénhidrát napi vacsorára gondoltál. Tulajdonképpen bármilyen torta v. süti jó, én dobos tortát ennék, az a kedvencem. Az előbbiekkel ne foglalkozz, fsz fejek. + nem ismerik a 90 napos diétát. Sok sikert!!
9/25 A kérdező kommentje:
Malac 55 kiloval? :)
Ne röhögtes!
Az ilyen idióták szerintem, aki végony az nem is diétázhat!
Te a 120 kilóddal meg csak írigykedhetsz!
2009. nov. 10. 15:25
10/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Köszi a normális választ!
Hihetelen volt, hogy édesség is belefér, ezért is kérdeztem, hogy milyet lehet enni.
2009. nov. 10. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!