Hogy fogyak le? 70Kg-ról 50-re?
Vigyázz a diétákkal. Idemásolom egy régebbi válaszomat:
A fogyókúrának van egy nagy rákfenéje. Tudtad, hogy az izmok fenntartásához háromszor annyi energiára van szükség, mint a háj megtartásához? Nos, ha te nem is tudod, a tested nagyon is jól tudja. Így aztán amikor fogyókúrába kezdesz, hülye lenne a hájat elégetni, amikor az izmok jóval több kalóriát követelnek. Magyarul: az izmodból fogsz fogyni. Csakhogy! Amint az izmodból elkezdesz fogyni, kevesebb kalóriára lesz szüksége a testednek, tehát még kevesebbet kell enned. ha fogni akarsz. Így aztán megint az izmodból fogsz fogyni, és ez így megy tovább a kúra végéig. A kúra végén pedig szépen visszahízod az egészet, de már nem izom, hanem zsír formájában, aminek a fenntartásához ugyebár kevesebb energia kell...
:D
Valóban, már korábban is olvastam ezt a válaszodat, meg is jegyeztem! Én is, és gondolom mások is!
Gondolom, a kérdező is tisztában van azzal, hogy vigyáznia kell!!!!! Hányszor fogod még leírni???
Egyszerű a képlet:
- ha kevesebb energiát fogyasztasz el, mint amennyit elégetsz egy nap, akkor folyamatosan fogysz,
- ha több energiát fogyasztasz el, mint amennyit elégetsz egy nap, akkor folyamatosan hízol.
Ennyi.
Kedves # 5/6-os.
Valamikor, 40 évvel ezelőtt, amikor építőtáborba mentünk, mindenki különböző képeslapot küldött az otthonmaradottaknak, amelyn a hely nevezetességei voltak. Nem értettem a szisztémát, hiszen hiába látja a nagymama a templomról készült képet, hiába látja anyuci a körútról készült képet, a szomszéd kislány a strandról készült képet, átfogó ismeretük nem lesz a helyről, hiszen mindenki csak egy kicsi szegmensről informálódik.
Ezért én egyfélét vettem, és azt küldtem el mindenkinek.
Bocsáss meg, kérlek, ha téged untatlak a temlomos képeslappal, de bízom abban, hogy a kérdező még nem látta.
Ezt a bunkót! Congrat.
Cukros löttyök viszlát, futás. Kevesebb olajban sült bármi. No meki-dönci és társai. Kaja helyett gyors nasi felejtős.
Kisebb életmód váltás kell, stabil, tartós. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!