Fehérje napon ehetek bécsi virslit vacsorára?
"nem eszek ilyeneket h csoki..rendesen reggelizem,kiflit vagy zsömlét ,rendesen ebédelek az iskolában de kenyeret nem eszem..max megeszek egy péksütit reggelire ha van itthon...6 után már nem szoktam éhes lenni...
"
Ez elég értelmetlen volt. DE, ESZEL KENYERET ne írd már hogy nem.. hát írtad hogy kiflit reggelizel, max péksütit.
Teljesen elrontod az egészet, és leírod hogy nem eszel kenyeret. A kifli és a péksüti miből van? (búza)
Nem úgy kell nézni, hogy kenyér meg zsömle meg ilyenek...
A búzaliszt káros. Nagyon. Ami abból van, az rossz. Le is írtam már egyszer, csak máshogy megfogalmazva.
Ne egyél gabonát, tejterméket, és cukrot. Ezen kívül azt eszel, amit szeretnél. Hadd ne írjak recepteket. Ezerféle növény van, ezerféle hús, az elkészítési módokból meg ennél is több van, ne mondd nekem, hogy nem tudsz mit enn :D Ezt nem fogyókúrának nevezik, hanem egészséges életmódnak, ami a zsír eltűnését is jelenti. Írhatnám a szálkásító diétát is, de van egy olyan érzésem, hogy arra lusta lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!