29 éves vagyok 180cm és 130 kg tudnátok segíteni, jó-e ez a módszer ha 40 kg ot szeretnék leadni?
Az ideális mozgás a jól végzett erősítéssel indul, otthon természetesen tökéletes :)
Az ember hús és zöldségevő, ezzel az elvvel kell táplálkozni. Akkor sok probléma megoldódik. !
8 hónap alatt 40kg igenis gyors fogyás...
Az otthoni mozgás is jó, de a kérdésedben módszerről beszélsz, a leírásban pedig semmi nincs az étrendről, pedig az számít a legtöbbet.
Mit csináltál pontosan? Elegendő mennyiséget ettél?
Valószinűleg többet kell enned. A kenyér nem energiabomba.
Nem kell semmi hülye update termék, mind ugyanolyan mint a többi, csak jóval drágább.
Valóban jó az ha húst eszel (lehetőleg nem zsírosat) és zöldségeket! Egyébként van ám szénhidrát a zöldségekben és gyümölcsökben is, szóval nem kell aggódni.
A legfontosabb szerintem amit kerülj el, az mindenféle lisztes áru (kenyér, péksütemény, tészták), a krumpli és a rizs, és CUKROT/CUKROS ÉTELT SOHA NE EGYÉL!
Egyébként szerintem egy héten 3-4 alkalommal azért rizst és krumplit ehetsz, viszont figyelj oda, hogy a párolás sokkal egészségesebb, mint a sütés! A krumplit pl a héjában a legjobb megfőzni, akkor lesz a legjobb. Valamint a rendszeresség is fontos, tehát minden nap ugyanakkor egyél, ugyanabban az időpontokban! Sok sikert!
8-as vagyok!
Valóban NEM JÓ hogy este eszel!!! A reggeli a legfontosabb, azt mondják akkor kell enni a legtöbbet, szóval erre mindenképp állj rá! Csinálj olyat reggelire, amit csak elő kell venni mondjuk a hűtőből és már meg is tudod enni, így a gyerekeid mellett is biztos van időd rá! Vagyis szánj rá időt! Este egyél kevesebbet, és este leginkább már olyat, ami kevesebb szénhidrátot tartalmaz!!
Nem tudom Réka vagy Norbi spammel ide a fogyókurás kérdésekbe, de abbahagyhatnák :) Nagy pénzlenyúlás az egész. Csak egy dolgot megnéztem most shopjukban: Fokhagymás rúd 152g 620Ft! Átlagos tápértékadatok 100g termékben:
561 kcal
Fehérje: 18,5g
Szénhidrát: 29,5g
Zsír: 41g
Tehát egy darabbban: 841,5 kcal van, amit szerintem hasznosabb ételekből is be lehetne vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!