S. O. S.! Leghatékonyabb módszer? Mozgás, étrend? Tapasztalatok, élmények?
sziasztok. szeretnék leadni 8-10kg-t nyárra,mert nem tetszik az alakom,és picit soknak érzem magam.nem tudom hogy hol kezdjem, mit csináljak..főként a combomról szeretnék lefaragni..étkezésben,mozgásban mit kell tennem ? Aki volt már hasonló helyzetben,és tudna tippeket adni, azt szívesen fogadom! köszönöm:)
15/L (169cm/59kg)
Az elsőre semmiképpen sem hallgatnék!
A Rubint Réka dvd-k jók. Ha van szobabiciklid akkor mellé biciklizhetsz, és ha elkezd tavaszodni akkor én is ajánlom a futást. (Kezdő futóként ilyen hidegbe véletlenül se menj ki futni.)
Én reggelre ajánlom a piritóst, vagy szendvicset tk kenyérből. Ennyi üzemanyag kell reggel a szervezetnek.
Rizst, krumplit, tésztát hagyd el, vagy csak ritkán fogyaszd.
Ehetsz bátran túrót, tojást, csirkét, halat, salátát, mindenféle zöldséget, olajos magvakat. Gyümölcsökkel azért kicsit óvatosabban bánj. Hiszen elég magas a cukortartalmuk. Hiába gyümölcscukor... akkor is cukor.
Második vagyok ismét: elfelejtettem írni, hogy az étkezés előtti pohár víz nem jó megoldás, mivel nem az éhséget csillapítja, ellenben a helyet tényleg foglalja. Ennek az a vége, hogy sokkal hamarabb leszel éhes.
Bár hagyjuk meg, hogy nem értem miért akarsz 10 kg-t lefogyni.
Énsem értem. A testömeg index így jó bár az könnyen elképzelhető hogy pár kilóval több zsír és kevesebb izom van rajtad mint kéne. Sportolni kell meg egészséges feldolgozatlan kajákat enni és kerülni a cukrot, fehérlisztet tartalmazó dolgokat.
Az elsőt nem értem miért tanácsolja hogy délelőtt semmi normálisat ne egyél, szerintem pont akkor a legfontosabb és este lehet inkább elhagyni a szénhidrátokat, de normális fehérjebevitel egésznap jó lenne azok mellé a kaják mellé amiket ő javasolt. Ha diétáznod kéne, de a súlyod pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!