Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Jól csináltam ma a keményítő...

Jól csináltam ma a keményítő napot? Sokat ettem szerintetek?

Figyelt kérdés

mai kaajám:

5dkg cseresznye

5db nektarin

2 kisadag sültkrumpli

vacsora:krumplipüré

2 db paradicsom,savanyúkáposzta,U.i:etttem kecsapot a sültkrumplihoz.

Holnap szénhidrát napom lesz.Mit egyek? Ti mit szoktatok szénhidrát napon enni? Előre is köszi. Am 13 éves vagyok és lány. 150cm és 67kg.

2013. jún. 18. 21:02
1 2
 11/14 anonim válasza:

jó, ne foglalkozz az előzőkkel!

gyümölcsöt bármennyit ehetsz, bár ebéd-vacsi előtt 1 órával már csak víz. krumplit ne olajban süsd, ketchup csak mértékkel, savanyúkáposzta nuku, nyersen bármennyit. krumplipüré ? keményítőnapkor ne egyél tejes, vagy tejfölös, vagy vajas krumplit! vacsi már csak kisebb adag legyen.

szénhidrát: tészta zöldséges öntetekkel (semmi hús, semmi sajt!) sós aprósüti mehet pár darab vacsinál. de azért szénhidrátnapkor vigyázz, ne ess túlzásba! figyelj a mennyiségre!

2013. jún. 24. 15:32
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Ez a leírás kimondottan veszélyes. Tehát pont arra koncentrál, amiket lényegében nem szabadna megenni. A tejkerülés viszont egy jó pont, el kell ismerni.
2013. jún. 24. 22:05
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves első ha már ki akarsz oktatni másokat akkor nézz már utána a cukroknak ;) A gyümölcsben lévő cukor és az amit te kg-os kiszerelésben megveszel a boltban nem ugyan az.

Amúgy kedves kérdező mért csinálod ezt a diétát? Rendben, hogy életmód váltás, de befejezed a 90 napot és onnantól kezdve nem fogod tartani. Inkább mozogj sokat és figyelj arra, hogy megfelelő legyen a napi fehérje, szénhidrát és zsír beviteled.

2013. jún. 26. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
A gyümölcsben lévő cukor nem okoz inzulinrezisztenciát? Nocsak, és még akarsz valami újat mondani nekem? Érdekel ám :)
2013. jún. 26. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!