Jól csináltam ma a keményítő napot? Sokat ettem szerintetek?
mai kaajám:
5dkg cseresznye
5db nektarin
2 kisadag sültkrumpli
vacsora:krumplipüré
2 db paradicsom,savanyúkáposzta,U.i:etttem kecsapot a sültkrumplihoz.
Holnap szénhidrát napom lesz.Mit egyek? Ti mit szoktatok szénhidrát napon enni? Előre is köszi. Am 13 éves vagyok és lány. 150cm és 67kg.
jó, ne foglalkozz az előzőkkel!
gyümölcsöt bármennyit ehetsz, bár ebéd-vacsi előtt 1 órával már csak víz. krumplit ne olajban süsd, ketchup csak mértékkel, savanyúkáposzta nuku, nyersen bármennyit. krumplipüré ? keményítőnapkor ne egyél tejes, vagy tejfölös, vagy vajas krumplit! vacsi már csak kisebb adag legyen.
szénhidrát: tészta zöldséges öntetekkel (semmi hús, semmi sajt!) sós aprósüti mehet pár darab vacsinál. de azért szénhidrátnapkor vigyázz, ne ess túlzásba! figyelj a mennyiségre!
Kedves első ha már ki akarsz oktatni másokat akkor nézz már utána a cukroknak ;) A gyümölcsben lévő cukor és az amit te kg-os kiszerelésben megveszel a boltban nem ugyan az.
Amúgy kedves kérdező mért csinálod ezt a diétát? Rendben, hogy életmód váltás, de befejezed a 90 napot és onnantól kezdve nem fogod tartani. Inkább mozogj sokat és figyelj arra, hogy megfelelő legyen a napi fehérje, szénhidrát és zsír beviteled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!