Lehetséges 90 napos diétával 20 kg-ot fogyni?
A diéta betarthatónak tűnik, és sok sikeres fogyózó beszámolóját olvastam.
Ha rendesen betartom, lehetséges lenne kb. 20kg-ot fogyni?
95-ről indulva, tehát nagy feleslegből kéne ennyi leadni, de még maradna is belőle.
Aki kipróbálta, mennyit fogyott vele?
Nincsen semmi probléma a 90napos diétával(nagynénémmel csináltuk végig, a végén Ő elment kivizsgáltatni magát és makkegészséges volt :) ), igen vissza lehet hízni, de csak akkor ha észnélkül zabálunk a 3 hónap letelte után. A hízékony embereknek sajnos életmódot kell változtatniuk, el kell fogadniuk,hogy ez így nem mehet tovább.
2011. augusztusában 92 kilóról lefogytam 80-ra /két víznapot tartottam csak/ Utána kb 1,5évig csak gyümölcsöt reggeliztem, fehérkenyeret nem eszek.(tartottam a súlyom)
Most 7. hete komolyabban változtattam az étrendemen, csökkentettem a bevitt kalóriámat és 73kg vagyok.
Persze egyik diéta sem tökéletes, egyedül az életmódváltás a megfelelő, de engem segített elindulni az úton :)
** 2011.08. : ekkor kezdtem a 90 naposat
és mindenféle diétához elengedhetetlen a sport!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!