Mi az ideális testsúly 164 cm-hez? 15/L
Elvileg 50 és 65 kg között átlagos a testsúlyod. Ezen túl minden attól függ, hogy milyen a csontozatod, mennyi az izmod, mit örököltél, milyen az alkatod, van-e betegség, ami módosító tényező...
Egy biztos, mivel növésben vagy, csak akkor gondolkozz fogyókúrán, ha kórosan túlsúlyos vagy, és akkor is csak orvosi felügyelettel, mert ha nem megfelelő módszert csinálsz találomra, az az egészséged és a fejlődésed rovására mehet.
Izmosítani fog, amúgy anyu is vett, ja, és képzeld, láttam tesco-ban is olyant, nem tudom, van-e különbség, de 10ezer alatt van árban :-)
Én is kipróbáltam, pedig nekem nincs szükség fogyásra, 10 percnél többet nem is bírok még :-D Én a hasizmot és a rekeszt szeretném erősíteni, azért használom.
Amúgy ha jóllakok, én is érzem azt a puffadásos telt érzést, de amiatt ne aggódj, biztos tapasztaltad, hogy elmúlik, hozzátartozik az emésztéshez, ennyi. Ha esetleg megnyugtatna, hogy kevésbé érzed, akkor evés után egyél meg egy almát vagy narancsot, vagy hasonló leveses gyümölcsöt, könnyít is, az emésztést is segíti, mert savas, és egészséges is eleve. :-)
köszi mindenkinek
3. válaszoló mi 10 ezerért vettük most elkeztem hogy mindennap 10 percet ott vagyok rem jó lesz nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!