90 nap után mi lesz?! Milyen étkezési szokásokkal sikerült megtartanotok az új alakotokat?
Bármilyen fogyókúra után a legfontosabb, hogy ha befejezettnek nyilvánítod, ne térj vissza a diétát megelőző étrendedhez. Egyél egészségesen, egészséges mennyiséget. Ne tömd magad tele, azt gondolván, hogy a fogyókúrát már úgyis befejezted.
A fogyókúrázók nagy százaléka azért szedi vissza a kilókat a fogyókúra után, mert nem figyelnek arra, hogy ne a régi étrendhez térjenek vissza (mennyiségre és minőségre[ne legyen túl zsíros, kalóriabomba] gondolok leginkább). Ettől függetlenül persze ha megkívánsz valamit nyugodtan egyél belőle, de tudd tartani a mértéket és tudj nemet mondani, amikor érzed, hogy már így is sokat ettél.
Én így tartottam meg azt a súlyt, amit a fogyókúrával leadtam.
Jah tudom ajánlani a sportolást. Néhány felülés, egy kis futás, aerobic, vagy épp amit te szeretnél. Ez is sokat segít megtartani az új alakot és a súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!