14-15 hónaposod milyen kedves, vicces szokásokkal szórakoztat?
Kisebb,nagyobb babák anyukái is írjanak bátran!
Én senkit nem pontozok le,erre kérem a többieket is!
Szia!
17 hónapos. Kérdem tőle -Szereted anyát?
Rázza a fejét. (a "mindenre nem" korszakban vagyunk. ) Nem baj, én azért nagyon szeretlek!- felelem neki. Mosolyog, aztán -ha úgy adódik a helyzet- odasomfordál és hozzámbújik. :)
Ha kilátszik bármelyikőnk dereka,akkor odamegy,ráhajtja a fejét,simogatja,ölelgeti.
Van egy szivacsmatrac a földön hónapok óta,mert egyszer ott aludt a nővére és ő aznap reggeltől odajár bohóckodni.Már rátettük a két szopipárnát,azokon jót fetreng,borul.
Négykézlábból átnéz a lábai között és somolyog.
Odalép valamelyikőnkhöz, igen közelról az arcába tekint s még oldalra is billenti a fejét.
17 hónapos lánykám, ha megkérdezem tőle hogy hol van a hajgumid (vagy bármit) akkor rám néz : háááát..., mintha azt akarná mondani háát nem tudom:)
Kérdezem tőle kérsz inni? két féle válasz,egyik: enni-inni, másik: tejcsi,tejcsi:)
Tegnap turkált a dvd-k között, és megtalált egy playboy magazinhoz adhatták ajándék dvd-t amin két nő volt fehérneműben, erre hozza nekem hogy : anya-anya néni-néni, ez volt az első hogy kimondta hogy néni:)
Lehet nagyobb gyerekekről is?
Iker húgaim olyan 4 évesek voltak, amikor öcsém megtanította nekik: -Kit utálunk? -Gyurcsányt (kórusba! :))
Kicsit nagyobb volt, amikor találtam Tictacot. Nem akartam adni neki. Kérdi:
-Mi az? Tictac?
-Nem, gyógyszer. (Mondom, hogy tereljek... :))
-Akkor fáj a fejem!
XD
A másik pedig egy bölcs mondással gazdagított minket:
Amiért kicsi vagyok, azért van az ujjamban egy csont! :)
És lehetne még sorolni ezer évig...
Szerintem nagyon édes történetek!
Keresztlányom/igaz 5 évesen/ kapott egy görögdinnyének látszó labdát.Másnap elkezdett filozofálni,hogy ő tulajdonképpen nem akar felnőni,neki így jó gyerekként.Édesanyja megkérdezte,hogy miért!
-Mert például van nekem dinnyelabdám!Ha nagy lennék,nem lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!