Arra lennék kíváncsi, hogy valaki ezt már kipróbálta-e? Mikor látszódik már a javulás?Kb hány kilót lehet vele leadni.Egyik ismerősöm is most kezdte el.
En mar probaltam tobbszor, mindig eredmenyes volt.De csak addig,mig csinalod.Mert,ha utana nem vigyazol,akkor vissza is szeded azt,amit lefogytal,vagy meg tobbet.Ez tapasztalat.En amikor csinaltam,lefogytam vele 17 kg-ot.Csak sajnos utana epp ugy ettem,ahogy elotte,es visszahiztam.
2013. máj. 12. 22:14
2/9 anonim válasza:
szia:) barátnőm azt csinálta, és lefogyott pár kilót (szerintem alapbol sovány volt) de visszahizta..nem éri meg .
2013. máj. 12. 22:54
3/9 anonim válasza:
Anya is mindig abba vág bele, hiába mondom, hogy hülyeség az egész, de nem hallgat rám, mert neki az kényelmesebb mint a mozgás. Eddig mindig visszaszedte a súlyát
2013. máj. 13. 00:23
4/9 anonim válasza:
Értelmetlen.
Nincs táplálkozástudományi alapja, amennyit fogyni lehet vele azt bármikor egy kis odafigyeléssel ugyan így lehet. Arról szól hogyan egyétek a szemét élelmiszereket.
Ha fogyni akarsz akkor nem 90 napos terveket szősz, hanem veszel zöldségeket és húst :)
2013. máj. 13. 08:26
5/9 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elso válaszadoval, egyszer sikerult végigcsinálnom, de utána sajnos nem figyeltem eléggé, szépen lassan visszajott.
az elejeén gyors volt a fogyás, ugy emlékszem, 8 kg korul az elso honapban, aztán megállt, majd lassan folytatodott, kb 14 kg-t fogytam osszesen.
2013. máj. 14. 22:30
6/9 anonim válasza:
Ezzel a "diétával" ugyan lehet fogyni, de az víz lesz és izom. +ezeknek az ételeknek a többsége kerülendő. Sütemény vacsorára? Na ne bomoljunk már...
Mint az előttem 2-vel szóló írta: zöldség és csirkehús,minimális gyümölcs
2013. máj. 23. 10:20
7/9 anonim válasza:
Azt nem tudom mennyire egészséges, de működik az tény. Nekem unokatesóm fogyott vele elég sokat (úgy hogy "csalt" is benne) és azóta se hízta vissza! Ez már vagy 2 éve volt.
2013. jún. 20. 18:03
8/9 anonim válasza:
"de működik az tény"
Én úgy látom hogy a magyar emberek többsége szénhidrát napot tart minden nap. Nem látom rajtuk a hatékony fogyást.
2013. jún. 20. 18:12
9/9 anonim válasza:
Hát nekem remekül ment az első hét. De kb 1 hónapig csináltam még jól aztán a 2 hónap végér már elszállt a kezdeti fellángolás vissza jött az 5 kiló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!