90. nap allat, hogyan tudnék fogyni 10kg?
Vagy a gyomor nem tud kinyúlni hiszen eleve egy tágulékony, rugalmas falú szerv (hogy tényeknél is maradjunk).
Illetve az emésztőrendszerünk nem tud felkészülten várni 4-5-6 kis étkezést. Vagy a kis mennyiségű étel eleve nem vált ki kellő ingert a megfelelő emésztéshez.
A napi sok evés modern divat, igazán nincs alapja. Elvont gondolat, hogy koplalásnak éli meg a szervezetünk ha nem eszünk 3-5 óránként. Ez fikció, semmin nem alapul. Ma eleve túl van pörögve az emberek anyagcseréje a sok szénhidrát és gyakori étkezés miatt, mégis zsírosak. Nem az étkezés gyakoriságával van probléma elhízás terén, tehát nem is ezen kell változtatni.
Vedd fel az étrendedbe a húsokat is időnként, a krémlevesben még véletlen se legyen liszt vagy tejszín, és futás helyett értelmes erősítést végezz, ha úgyis van 2 órád.
Kiindulásnak bodyrockTV teljesen jó lesz otthonra.
90 nap alatt simán le lehet fogyni 10 kilót
1 ne vacsorázz későn max este 7 .
2 citromos teát igyál reggelente
3 vizhajtó teákat fogyassz...google segit.
4 kocogj naponta,ha teheted este.
Én meg fogadtam ezeket a tanácsokat és 123-ról 99-100-ra fogytam(190 cm vagyok).
A fentebbi pontok alapján nem látom miért ne hízna 3-4 kilót 90 nap alatt.
Nem volt szó a cukor, keményítőfogyasztás lecsökkentéséről. Nem volt szó az inzulinszint alacsonyan tartásáról.
Se kalóriákról, mennyiségekről. Futás és 7 után nemevés, meg néhány tea? A vízhajtó gyógynövénynek vajon mi köze a zsírszövetekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!