90. nap allat, hogyan tudnék fogyni 10kg?
úgy, hogy sportolsz, és figyelsz arra, hogy mit eszel, próbálsz egészségesen táplálkozi, sok gyümölcsöt-zöldséget fogyasztani és hanyagolni a fehér kenyeret/cukrokat.
Mondjuk így. És nem a 90 napos diétával, ami gajra vágja a szervezetedet!!
ja bocs, az üdvözlés lemaradt:
szeretettel, egy volt 90-napozó,aki többször is csinálta, míg rájött, hogy ez után a kétszerese jön vissza, ha normálisan eszik az ember, és nem ez a fogyás módja
Nem baj ha egyszer eszel. Alkalmazkodott ehhez is a szervezeted, csak erről fogalmad sincs.
De az az étel HÚS LEGYES ÉS/VAGY ZÖLDSÉG!
De igenis baj, hogyha napi 1x eszel. Inkább többször, de pici adagot, mert ha napi egyszer nagyobb adagot betermelsz, attól egyrészt "kinyúlik" a gyomrod, másrészt elkezd kapaszkodni a szervezeted, mert rááll, hogy nem mindig kap kaját, mint a koplalásnál... szerintem (végülis a nap többi részében koplalsz)
Én egyébként hízásra igen hajlamos vagyok, mégis rengeteg gyümölcsöt eszek, mert egyszerűen imádom, nem bírom ki nélküle, tehát van, hogy este 8-kor is akár megeszek egy narancsot. Mégis sikerült fogynom, azzal, hogy nem eszek fehér kenyeret, kevés édességet (valamennyit muszáj, különben "kiéhezek" és rávetem magam") és napi kb. négyszer eszem, este 7 után pedig általában semmit (kivéve néha, mikor nagyon rámjön az ehetnék és egy narancsot/ almát elnyammogok) Ezzel nem túl gyorsan, de szépen fogyogatok, már többen is megjegyezték a környezetemben, hogy "Jé, milyen csinos vagy".
Pedig nem szenvedek :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!