Mennyi idő alatt mennyit lehet fogyni ezzel a 90v napos diétával?
Figyelt kérdés
Kb. hat hete csinálom ezt a fogyókúrát, s az első 3-4 hétben le is ment 4,5-5 kiló. De azóta egyáltalán nem mozdul a mérleg. Ez miért van? Valamit rosszul csinálok?2009. szept. 19. 19:07
1/4 anonim válasza:
Nem csinálsz semmit sem rosszul. Előszőr azért indul meg gyorsan a fogyás, mert a méreganyagok és a felesleges viz távozik a szervezetből. Aztán meg áll egy picit, mert a szervezetnek át kell állnia. Az kb. 1-másfél hónap. Az unokatestvérem 35 kg-ot fogyott. Persze minél nagyobb a suly, annál többet fogysz.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ez egy kicsit megnyugtat. Remélem fogok még fogyni, mert nagyon szeretnék.
2009. szept. 19. 19:39
3/4 anonim válasza:
az elso honapban én fogytam 9 kg-t, aztán megállt bo 1 honapra. fontos ez alatt az ido alatt is kitartani, ujraindul. az utolso honapban fogytam még, osszesen így lett 17 kg. bárkivel beszéltem, tapasztalta ezt a leállást, ahogy az elso hozzászolo is írta.
én sokrl indultam (111) kg, lehet, ezért volt látványos. kolléganom még tobbrol, neki 25 kg ment le.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a második válaszolónak is. Én 71 kg-ról kezdtem, s kb. 10 kilót szeretnék leadni. 172 cm magas vagyok. Akkor lehet, hogy nekem ezért van csak 4,5 kg. Azt én is gondoltam amúgy, hogy több súlyból több megy, míg kevesebből kevesebb. Mondjuk annak örülök, hogy olyan nadrágok rámjönnek, amik négy éve nem voltak rajtam. Ráadásul a közeli környezetem is észrevette a fogyást, aminek örülök.
2009. szept. 19. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!