Szerintetek a 90 napos diéta veszélyes?
Tojásrántottát kellene szedni salátával. Szalonnát, kolbászt, sonkát zöldségekkel. Vagy mindezt összefőzni.
A 90 naposnak vannak veszélyei, de nem több mint egy átlagos magyar ember táplálkozásának. Jó sok kenyér, tej, meglesznek a következményei.
Azt vágod, hogy ha most kövér vagy (mégpedig nem csak viccből írsz ide..) akkor azért a fantasztikus szénhidrát és keményítőnapjaid tehetnek? O.o
Egyébként mikor tartasz zsírnapot? Az egyik legfontosabb tápanyag. Just sayin'
3. válaszoló vagyok. A hasfájás miatt gondoltam, hogy talán a savas gyümölcs okozhatja (elvégre narancs szezon van). Ha egyébként nincs bajod tőle, akkor lehet tényleg más. (bár ez nem zárja ki, hogy a sok gyümölcs szelet csinált és az bántotta a gyomrod). A vitamin egyébként meg mindig ajánlott.
A dupla gyüminap... attól függ, hogy mennyi gyümölcsöt eszel. Bár ha ez a kedvenced, akkor nem hiszem, hogy kevés gyümölcsöt ennél. Viszont a sok gyümölcs is tud hizlaló lenni. Inkább javaslom a normál sorrendet és minden 8. nap után egy víznapot.
Egyébként írhatsz privátot is, ha van még kérdésed, én is 90 naposozok, de már a második felében járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!